Taarten van The Tea Lab

Gisteren was het even herfst deze lente, maar gelukkig hebben we daar een uur minder van meegemaakt. Na een klein rondje stad, dronk ik met mijn oudste tiener een bakkie bij The Tea Lab in Rotterdam. De thee is heus lekker maar de taarten smaken nog beter!

Fijne hangbank

De doorsnee Koopgoot-shopper ziet deze leuke theetent vast over het hoofd omdat het niet erg ‘in de loop’ ligt. Het zit verscholen in de Westenwagenstraat tussen Dudok en La Place en daar heb je verder weinig te zoeken.

Mijn tieners vinden het een fijne chill-plek: ze hebben relaxte hangbanken en grote fauteuils waar je lekker in wegzakt na een middagje shoppen. En niet onbelangrijk: ze zijn dol op de heerlijke taarten en tosti’s!

Taarten van The Tea Lab: de red velvet…

Daar kwamen we gisteren ook voor want onze oudste wil graag de Red Velvet als verjaardagstaart. Die taart zíet er niet alleen geweldig uit maar smaakt ook heerlijk. Net als de worteltaart en de chocolade taart, en achja, bijna alle taarten.

 

Red Velvet taart- foto The Tea Lab

Red Velvet taart- foto The Tea Lab

Gisteren ontdekte ik dat je de taarten ook kunt kopen! Weer een happy tiener op haar verjaardag volgende week! En ze denkt er over om haar ‘Friday Night Birthday Party’ in The Tea Lab af te trappen. Met ice tea in vrolijke kleurtjes en een keuze uit een berg lekkers lijkt me dat een goed plan.

Mooi uitzicht

Dus nu weet je het. Als je volgende keer de Koopgoot uit komt of de Meent wel gezien hebt, duik je even dat zijstraatje in! Oh..en als je boven gaat zitten heb je onverwacht mooi uitzicht op de Laurenskerk!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *