Holy Smoke: stoer en romantisch

Alleen al voor het terras zit je goed bij deze nieuwe stek op een oude plek in Rotterdam! Met zicht op de West Kruiskade is er genoeg te zien om het uren vol te houden. Het allerleukst vind ik, dat met de komst van Holy Smoke dit deel van de stad weer eens op de kaart is gezet. En het eten is ook nog eens heel lekker: vlees, vis en groenten, alles komt van de grill.

Look up!

We zaten erg goed in de zachte draadstoeltjes op het terras en hadden genoeg tijd om eens uitgebreid mensen te kijken. Ik hou er wel van, heel Rotterdam bij elkaar op één plein. Als je er bent, kijk dan eens omhoog: wat een mooie pand, compleet met romantisch torentje!

 

Talks & Treasures - Holy Smoke - 02

De stoere Iron Steak smaakte net zo mals als de bediening beloofde. Ik geloofde eerst niet dat sukade van de grill lekker kon zijn. Dus wel. De kleurtjes van de gegrilde groenten geven een mooi plaatje en de mayo bij de frites was echt heel goed!

Talks & Treasures - Holy Smoke - 03

Bij Holy Smoke kan je ook terecht voor een bakkie, lunch of gewoon een borrel. Dat ga ik zeker vaker doen, want de sfeer en de bediening is super relaxed! Een volgende keer neem ik de meiden mee want voor hen is de menukaart ook heel geschikt. En dan gaan we eens kijken hoe het er van binnen uitziet.

Flash-backs bij Holy Smoke

Na wat wijntjes en een biertjes kwam het gesprek op deze vergeten plek vol herinneringen op vervlogen tijden. Toen ik in Nighttown werkte, een tijdje geleden.., was ik wekelijks in dit deel van Rotterdam. Daarna kwam ik er nog regelmatig voor concerten. En toen dat ophield is ook de West Kruiskade van mijn radar verdwenen. Volgens mij bij heel veel mensen.

Des te leuker is het dat je er nu heerlijk kunt zitten en eten. Hoe leuk zou het zijn als Nighttown weer opende, of de Basement? Het zou het plaatje helemaal af maken.

Waar in Rotterdam liggen jouw herinneringen? En hoe hot is die plek nu nog?

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *