De liefde & weekendtips

De liefde staat hoog op de agenda deze weken! R en ik vierden vorige week onze ‘first-date-night’ die ooit begon tijdens het filmfestival. En of dat niet genoeg was, liet hij afgelopen weekend dit kleurige boeket bezorgen! Ik kan er naar blijven kijken, er zitten zoveel verschillende bloemen in.

Dit weekend is het hier gelukkig rustiger dan de laatste tijd. De Limburgse liefde zorgde er voor dat ik aardig ‘en route’ was afgelopen weken. Maar met de meiden aan de sport en R naar het voetbal, vlij ik zaterdag languit neer op de bank. Van waar ik me intussen verheug op het concert van The xx maandagavond! Zin in, de laatste keer dat ik ze zag was met R bij Glastonbury. Magisch was dat…

Ter inspiratie voor het weekend (of alvast voor Valentijnsdag) de leukste tips en linkjes. Er zitten echt heel grappige bij!

De liefde in weekendtips

Is de liefde niet in de buurt en wil je toch zoenen met Valentijnsdag? Check Kiss messenger of “Kissenger” app

Nog gekker is het hilarische filmpje van The Kloons over de Lickster – Cunnilingus Training App! Een oplossing voor sexuele voorlichting aan tieners? Ze willen echt niet dat jij dit uitlegt. Zeker niet zo.

Een mooi en zoet liefdestaartje.

De Oscar nominatie films die je moet zien.

Zo mooi! Je zou er opnieuw voor willen trouwen.

Een goede vriendin besloot ooit op het laatste moment haar huwelijk af te zeggen. Confessions of a true life runaway bride, een open en eerlijk verhaal, doet me daaraan denken. Heb jij zoiets wel eens mee gemaakt?

Ken je Hater? De nieuwe dating app die koppelt mensen op wat zij haten. Of wat zij niet leuk vinden. Zou het echt werken?

Liefdesliedje van The xx.

Dat knappe boeket bestelde R bij favoriet Een bloemetje op tafel! De reacties op Instagram waren ook zo leuk.

Zaterdag 11 februari vanaf 12:00u kun je de nieuwe wafels op de kaart bij KEET proeven. Met een wijntje erbij als je wil.

Zet de vintage veiling tijdens Art Week in je agenda voor zondag!

Heb je al iets in de planning voor je liefde dinsdag? Deze romantische hotspots in Rotterdam zijn populair bij de lezers.

Alvast een mooi weekend!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *