Filmtickets giveaway – A Bigger Splash

Als je met deze filmtickets giveaway naar A Bigger Splash gaat, ben je direct in de vakantiemood én weet je precies wat je nog nodig hebt om je zomerse garderobe mee aan te vullen. Wie tussen de zwoele, sexy en spannende scenes door kijkt, pikt ook nog een paar interieurtrends en een lekker recept mee.

Talks & Treasures mag 2×2 filmtickets van Lantaren Venster verloten, zodat jij A Bigger Splash kan zien!

Vlak voor de meivakantie, toen het zo enorm koud was, zag ik deze film met R en daarna had ik nóg meer zin in de zomer. Een Italiaans eiland (Pantelleria bij Sicilië), lome dagen aan het zwembad, veel eten en drinken…er is weinig meer nodig.

A Bigger Splash is een remake van ‘La Piscine’ uit 1969 en kan het beste worden omschreven als een zonnige zwoele thriller. Niet heel ingewikkeld om te zien en perfect om je zomerse dag mee af te sluiten of om juist in de summermood te komen. Daarna wil je heel graag drankjes op een terras aan het water doen om gezellig na te kletsen.

Over bijvoorbeeld de Dior-jurken van Tilda Swinton, wow! Of  over hoe high-waist je jeans-short of bikini moet zijn deze zomer? Ook wil ik graag een van de gestreepte kaftans uit deze film.

R vond vooral de muziek goed en keek liever naar Dakota Johnson in bikini dan naar een blote Tilda …

Filmtickets giveaway: zo maak je kans

Wil jij samen met iemand A Bigger Splash zien en wegdromen bij zomerse beelden? Een andere film kiezen, kan natuurlijk ook. Er zijn 2×2 filmtickets van Lantaren Venster te verloten, kansen genoeg.

Meedoen is heel simpel: laat je gegevens achter als reactie onderaan dit bericht. That’s it.

Tot en met donderdag 12 mei a.s. kan je meedoen. De winnaar ontvangt vrijdag 13 mei a.s. voor 12.00 uur per mail bericht.

 

 

 1. Mirjam Cieremans

  Lijkt me een geweldige film!!
  En dan samen met Marjolein om in de stemming te komen voor een lange zomer vol rosé ?

 2. Ilse Eijkmans

  La bella Italia! Mmm over 9 weken zitten we daar weer ad aperitivo! Zin in n voorproefje! Moet lukken met deze film, toch?

 3. Vraag me af hoe Alain Delon en Romy Schneider te toppen zijn! Zal ik ook Saint-Tropez inruilen voor Sicilia? Vragen die deze film kunnen beantworden…dan wil ik hem heel graag zien…?

 4. Celine de Haan

  Jaaaaa heerlijk, ik weet al helemaal wie ik ga meenemen, lekker samen even met ons hoofd uit ons drukke leventje en in relaxstand.

 5. Pascal Berghout

  Klinkt als een lekker zomerse film. Op genomen in een top land. Heerlijk zo’n zomers gevoel. Want zomer vakantie zit er niet in dit jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *