INCONCEPT Live Magazine

Hotspots op de Coolsingel? Je zou eerder denken aan tikje saai, suf en sloeberig. Maar niets blijkt minder waar. Mijn nieuwste ontdekking: INCONCEPT Live Magazine. En leuk dat het is!

InConcept3

Bakkie Mocambo

Ik liep binnen voor een bakkie en kwam in gesprek bij UMB (Upstairs Mocambo Bar). De lekkere koffie maken ze met bonen van Mocambo, een relatief onbekend merk in Nederland. En zo blijkt het warenhuis vol creatieven wel meer onbekende merken te verkopen.

Nieuwe ontwerpers en vintage

In het oude pand van De Slegte presenteren jonge ontwerpers hun producten aan het grote publiek. Evaa Kuik, een van de oprichters van INCONCEPT en ontwerpster van Evan Menswear, werkt er bijvoorbeeld aan haar collecties. Achter in het pand vind je een collectie mooie vintage kleding, schoenen en tassen en is een mini galerie gemaakt.

InConcept

De heren van Maasstoel presenteren op de eerste verdieping hun mooie en duurzame meubels. De ronde tafel is mijn favoriet! En volgende maand is op die plek weer iets anders te zien.

InConcept1

Naast shoppen kun je er ook heerlijk lunchen of alleen een bakkie doen. Verder is het pand te huur voor evenementen en biedt INCONCEPT voor een prikkie een werkplek.

Ben je op de Coolsingel kijk dan niet alleen naar het nieuwe pand van de Mc Donalds, maar steek even over. De winkel wisselt regelmatig het aanbod dus af en toe binnenlopen is zeker de moeite waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *