KEET’s café: nieuw menu en interieur

Talks & Treasures - KEET's café nieuw menu en interieur

Als KEET een uitnodiging stuurt met de titel ‘Wijn & Wafels’ dan ben ik meteen nieuwsgierig. Geen uitleg nodig toch? Afgelopen week lanceerde de Rotterdamse winkel aan de Oppert in het vernieuwde café een bijzondere samenwerking. In de knusse zithoekjes eet je wafels van foodblogger Desmond en drink je zelfs een wijntje. Laat die herfst maar komen, want elke regenbui is een prima excuus om hier te schuilen.

Dat KEET Rotterdam een van de leukste conceptstores in Rotterdam is wist ik al. En dat eigenaresse Claire na een succesvolle start een nieuw concept lanceert, verbaast mij niet. Zij heeft een neus voor creatieve samenwerkingen en dat blijkt weer eens door een foodblogger te vragen voor het samenstellen van de nieuwe menukaart.

Keuken van KEET

Desmond blogt op Our Hangry Kitchen over eten en wafels in het bijzonder. Met zijn recepten kun je heel de dag door wafels eten: zoet, hartig of gezond. Claire heeft de lekkerste recepten uitgezocht voor ontbijt, lunch of gewoon tussendoor. De hartige Japanese Style zag er heel mooi uit en ik weet zeker dat de Sweet Cinnamon Roll thuis erg in de smaak valt.

Sinds kort staan ook wijntjes op het menu en dat maakt deze plek net iets meer KEET’s café dan het al was. Hoewel ik prima uit de voeten kom met een Chardonnay drink ik het liefst een Sauvignon Banc. En laat díe nou net op de kaart staan!

Talks & Treasures - KEET's café nieuw menu en interieur

Nieuwe styling café

Al dat lekkers eet je voortaan in het nieuwe ingerichte café van KEET. Robine van Act Productions adviseerde over de styling en daardoor hangt er in de nieuwe opzet nog meer sfeer. Je ploft neer op de bank in de nieuwe relaxte zithoek, kletst bij in de leuke rieten stoeltjes of je flexwerkt aan de bekende lange tafel.

Aan de wanden hangen verschillende werken die je (natuurlijk) allemaal kunt kopen of bestellen: fotografie, lijsten met prints of verschillende neonletters.

Wafels, wijn en lichtjes: KEET’s café is met het nieuwe menu en de restyling helemaal klaar voor de kerst!

 

  1. Oh, wat een verleidelijke actie! Ik ga heel graag naar Keet om te lunchen of taartjes te eten en daarmee indruk te maken op mijn nieuwe geliefde 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *