Lente, feestje en give-away

Het is lente en Talks & Treasures bestaat één jaar! Dat is natuurlijk een feestje waard. En als ik iets vier dan horen daar bloemen bij.

‘s Zomers Bloemen begrijpt perfect hoe je uitbundige, weelderige feestjes viert. Ik word altijd heel gelukkig van een boeket uit deze Rotterdamse winkel.

Lente, een jarige Talks & Treasures én bijna Pasen: redenen genoeg om samen met ‘s Zomers Bloemen niet één, maar twee prachtige, en geloof me enorme, boeketten van €50,00 per stuk te verloten.

Dat zijn geen flauwe bosjes dus hopelijk is je vaas groot genoeg!

Lente giveaway: zo doe je mee

Het is een feestje deze giveaway, dat lijkt me duidelijk. Het busje van ‘s Zomers stopt voor Pasen bij de winnaars, zodat jullie er beeldig bij zitten met de feestdagen.

Je kan meedoen voor jezelf óf voor iemand anders. Belangrijk is dat het bezorgadres voor de bloemen in Rotterdam is.

Hoe doe je mee? 

 • Laat helemaal onderaan dit bericht in de reacties achter waarom jij graag kans maakt op een prachtige boeket, of waarom en wie jij de bloemen gunt,

en

Je kunt meedoen tot en met donderdag 24 maart 2016. 

De winnaars ontvangen bericht per mail via Talks & Treasures op vrijdag 25 maart a.s. voor 12.00 uur.

Goodluck en have fun!

Beeld: Charlotte Huiskes Fotografie

 1. Gewoon een keer zo een mooie bos in het raamkozijn…..wat een feest zou dat zijn….?
  Zoals je weet is mijn M geen R, dus bloemen moet ik altijd zelf kopen…..???

 2. Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik zou wel een boeket willen winnen voor mijn oud collega uit Rotterdam, die ik al veel te lang niet heb gezien!
  Liefs ???

 3. Nathalie Montfoort

  Gefeliciteerd met je jarige blog! Altijd een mijlpaal, en complimenten dat je het al weer een jaar doet. Dat is een feestje waard! En natuurlijk doe ik graag mee met deze mooie actie. I love flowers!!!! Vroeger wilde ik al bloemiste worden, maar schrijven is ook een passie van me. Het werd dus een baan als journalist. Maar ik zorg altijd wel voor bloemen in huis en tuin en je kunt mij niet blijer maken dan met een bezoekje aan een bloemenzaak of tuincentrum. En waarom moet ik nou die bos winnen? Nou…. omdat mijn verjaardag er ook aan komt (net na Pasen)! En omdat ik gewoon een lieve meid ben 🙂

 4. Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! Ik dacht dat je blog al veel langer bestond. Met name hoe je schrijft over alle verschillende uitjes en hotspots in Rotterdam, vind ik het leukst om te lezen.
  Zelf ben ik niet thuis met de Paasdagen, maar ik zou de bloemen graag willen winnen voor onze overbuurvrouw. Met een boeket van ‘s Zomers bloemen kan het niet anders dan dat haar huisje in een keer helemaal in lentesfeer is.

 5. Gefeliciteerd met deze mijlpaal??!!! Knap gedaan wat je in een jaar hebt neergezet!! Op naar nog heel veel mooie en zomerse blogjaren??.

 6. Tja, omdat ..
  Anderen t natuurlijk ook verdienen, (maar ik toch iets meer..)
  Lentegroen meer dan welkom is..
  Kakelverser dan bij Zomers niet bestaat..
  & dat is echt waar..
  Talk, talk, ik talk t rond..
  Rotterdam; down town..
  Engelen niet bestaan of toch wel?..
  Anders leuker is dan 1 pot nat ..
  Samen drinken bindt ..
  U and I; Jip en Janneke ..
  Rechts of links om; jij komt er wel ..
  Even terug lezen wat hierboven staat ..
  Samen maken kapitalen TALK&Treausues

 7. Keep up the good work! Ik vier graag het feestje met je mee. En zo’n geweldige bos bloemen helpt daar uiteraard bij. Zou wel leuk zijn om een echte Zomers langer dan een half uurtje van dichtbij te mogen bewonderen;).

 8. Hiep hiep hoera Liesbeth, van harte gefeliciteerd! En een reden om te winnen…. Tja, wie maak je niet blij met zo’n mooie bos? Keep up the good work!

 9. Eerst wilde ik zo’n prachtige bos bloemen voor mijn oude ouwe opa, een krasse knar van 99! Maar na de aanslagen van gisteren weet ik het niet meer, en zou ik alle nabestaanden wel een mooie bloem willen geven….

 10. Gefeliciteerd met je blog, ik volg je al een jaar met veel plezier! Ik zou ook wel eens een mooie bos bloemen in huis hebben, mijn A. vindt altijd dat hij zijn plicht heeft gedaan door een bosje van AH mee te nemen.

 11. Caroline Stoppelenburg

  Het zou een feestje zijn om zelf zon mooie bloemen te krijgen . Prachtige geurende en kleuren van bloemen . Ik koop ze zelf vaak om te geven , wat enorm gewaardeerd wordt .

 12. Zo’n mooie bos bloemen met Pasen dat is natuurlijk een feestje, zeker als je met z’n allen thuis moet blijven. Dan kan je er extra van genieten!

 13. Na een fietstocht langs alle bloemenwinkels door heel Rotterdam, was ik er uit: de bloemen van ‘s Zomers moesten het worden, feestelijker en vrolijker kon ik het niet bedenken voor de opening die ik organiseerde op mijn werk. Inmiddels alweer drie jaar geleden ben ik verhuisd naar Amsterdam, maar de heimwee naar de vrolijkheid van een bos van ‘s Zomers blijft. De deur van mijn goede Rotterdamse vriendin Hilde staat gelukkig altijd open om weer even terug te komen in de havenstad. Haar gun ik een geluksmomentje, een feestje in een vaas om de lente en jullie verjaardag mee te vieren.

 14. Gefeliciteerd , met je leuke blog alleen het lezen al over al die leuke adresjes geeft al een vrolijk gevoel, en met bewolkte paasdagen is een zomers boeket mee dan welkom!!!!! Groetjes Margriet

 15. Marjolein Rubens

  Gefeliciteerd met een jaar Talks & Treasures! Ik wil graag genieten van het voorjaar in mijn huis, want daar heb ik heel veel zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *