North Sea Design in de Hofbogen

Talks & Treasures - North Sea Design 1

Ken je de designwinkel North Sea Design onder de Hofbogen? Je raakt er niet uit gekeken! Van Scandinavisch Design tot toffe vintage spullen. Er staan niet alleen prachtige meubels en lampen, maar ook knappe accessoires zoals kussens, glazen en bekers. Dit is het perfecte moment om er een kijkje te nemen.

Als je voorbij loopt, zie je niet direct hoeveel fraais er te zien is in deze winkel. Eénmaal binnen blijf je zomaar een half uur hangen omdat je oog telkens weer op een nieuw item valt. Eigenaresse Saskia Smiet heeft een passie voor Scandinavisch en Nordic design en mixt de strakke stijl het liefst met vintage items. Ze verkoopt bekende Deense merken als  Carl Hansen & Søn, Kähler, Kaj Bojesen, maar er staan ook minder bekende labels en Rotterdamse ontwerpen.

North Sea Design

Sinds ik met de styling van mijn huis aan de slag ben, kijk ik automatisch naar interieurwinkels met design of vintage. Ik hou van verschillende stijlen en in mijn huis heeft ‘het tafeltje van oma’ een plek tussen nieuwe aanwinsten.  Datzelfde zie je bij North Sea Design waar vintage mid-century meubels en lampen tussen nieuw design staan. Een ideaal adresje is om regelmatig rond te neuzen.

Talks & Treasures - North Sea Design 2

Naast de winkel is er ook een uitgebreide webshop waar je net zo makkelijk de leukste spullen koopt. Ik heb al zo vaak gekeken naar deze waanzinnige ronde tafel, de knappe design lampen en relaxed uitziende stoelen. Om vervolgens naar de grappige David Bowie theedoeken te gaan of de mooie en betaalbare cadeaus als porseleine bekers, kaarsen en kandelaars van House Doctor.

TIP: In januari maakt de winkel plaats voor nieuwe merken en spullen, waardoor je tegen flinke korting showroommodellen op de kop tikt en je slag slaat in de uitverkoop. Het is maar dat je het weet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *