Maak kans op een cadeaubon van STEK de stadstuinwinkel!

Weet je waarom groene hotspot STEK de stadstuinwinkel zo leuk is? Omdat ze stadse mensen met én zonder groene vingers heel goed helpen bij het kiezen uit de mooiste planten in de winkel. Extra tof is dat Talks & Treasures een cadeaubon van € 25,00 mag verloten!

Knappe planten bij STEK

Eerder kon je op Talks & Treasures lezen dat mijn planten opnieuw tot leven kwamen, nadat STEK mij heel simpel adviseerde: meer water geven. En ze staan er nog steeds vrolijk bij.

Hoe maak je kans?

Is jouw huis toe aan meer groen? Of je tuin, dat kan natuurlijk ook. Doe dan mee en maak kans op een cadeaubon ter waarde van € 25,00 die je mag besteden bij STEK de stadstuinwinkel aan de Nieuwe Binnenweg. In Rotterdam natuurlijk.

Meedoen is heel simpel: laat in een reactie helemaal onderaan dit bericht weten waarom jij graag wilt winnen. That’s it.

Je maakt kans tot en met woensdag 18 januari 2017. De winnaar ontvangt donderdag 19 januari aanstaande persoonlijk bericht.

Have fun & succes!

 1. Mijn bijna allemaal gestekte plantjes van vrienden in mijn appartement zijn me heel dierbaar! Ik kan helaas geen kattenbeest nemen en heb dus groene vriendjes. Leuke blogpost dit!

 2. Ons nieuwe huis met woonkamer van 15 (!) meter lang en 3.30 hoog kan wel wat gezellige groene vulling gebruiken dus …. op naar Stek! Met of zonder cadeaubon ;-))

 3. Ik heb uitzicht op de haven en de stad. Woon ook hoog zonder bomen. Heb behoefte aan een hangende plant voor het raam, zodat ik daar tussendoor kan kijken. Het industriële met groen combineren.

 4. Omdat ik (als studente urban design met een echte passie voor groen) helaas geen tuin heb, maar gek ben op planten! Ik wil graag in mijn studio de planten naar binnen halen, zodat ik me dan echt thuis kan voelen in mijn nieuwe stekkie! ?

 5. Ik zie zoveel leuke dingen! Zoals het nestkastje van een berkenstam dat perfect zou passen onder de berk van de buurman, biologische zaden en vrolijke bloemen voor mijn achtertuintje. Ook als ik geen cadeaubon win, ga ik snel eens kijken in deze originele winkel.

 6. Ik ga zaterdag een middagje Nieuwe Binnenweg doen en dan is Stek een must. Samen met al die andere leuke winkels die ik dan tegenkom gaat me dat toch wel een flinke duit kosten, dus zo’n bon is dan heel welkom!

 7. Ja heel graag. Ik heb nu weer 2 mysteries thuis die dood gaan. Zulke mooie planten en ik weet niet wat ik fout doe. Dus graag 🙂 voor nieuwe groene liefde in huis met verzorgingstips!

 8. Omdat ik in mijn huidige huisje al bezig ben met het uitbreiden van mijn plantenverzameling. Dit jaar ga ik samenwonen in een ander huis MET tuin dus plantenuitbreiding is welkom. En STEK is mijn favoriete winkel daarvoor!

 9. Omdat mijn luchtplantjes dood zijn die ik bij jullie had gekocht. Ik denk dat ik deze toe goed verzorgde.
  Dus ik heb ook nog wat tips nodig… Wand ik ben gek op deze plantjes, ze staan er leuk en passen overal.

 10. Ik vind het onzettend moeilijk om een keuze te maken uit de enorme hoeveelheid planten. Ik hou van groen en vind planten fantastisch en toch heb ik geen enkele plant in huis, oops haha. Daar moet verandering in komen. Ik zou met de cadeaubon naar Stek gaan voor goed advies en het plan is dan om naar huis te gaan met een mooie plant. Meer groen in huis is toch wel een mooi doel voor dit nieuwe jaar 🙂

 11. Ik wil super graag een cadeaubon van stek omdat het het fijnste en groenste plekje van Rotterdam is. Tijdje geleden heb ik er een stekcursus gevolgd dus ik ben nog meer groene kennis rijker! Ik wordt zo gelukkig van m’n plantjes!

 12. Ons balkonnetje is nog zo kaal! En als ik tussen de prachtige planten en bloemen van STEK sta word ik zo blij! Een betere combi kan toch niet? Balkon+STEK=altijd blij! 🙂

 13. Over twee weken krijg ik de sleutel van mijn nieuwe huisje. Het zou gezellig zijn als naast de grijze betonmuren een groenplantje mij zou verwelkomen! Dan heb ik er gelijk een klusbuddy bij 🙂

 14. ja ja ja ja ja ja ja jaaaaaaaaaaaaa!!!!! JAJAJAJAJAJAAAA!!! 😀
  Een groene oase, daar heb ik behoefte aan! Niet alleen bij STEK, maar ook bij ons thuis midden in de stad.
  Daar waar we geen balkon of tuin hebben! Maar O! zo’n grote liefde voor planten <3!
  Nog een passionele tip voor de verzorging van planten: zingen bevordert echt de groei en levensduur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *