Mijn blogfavorieten van 2016. Wat is die van jou?

Mijn blogfavorieten zijn speciaal voor me omdat ze herinneren aan mooie momenten, leuke plekken waar ik graag kom, of waar ik heel graag naar terug zou willen. En aan nieuwe dingen die voor volgend jaar staan gepland.

2016 is zó snel voorbij is gegaan! Bedankt voor het lezen en volgen van Talks & Treasures het afgelopen jaar. Blijf je in het nieuwe jaar weer langskomen?

Ik wens je alvast een bruisende jaarwisseling en de allermooiste wensen voor 2017.

Brugklasliefde en vriendschap – deze staat bovenaan omdat ik er zoveel lieve reacties op kreeg. En omdat het einde van het jaar het mooiste moment is om herinneringen op te halen.

Brugklas liefde & vriendschap

Eiland van Brienenoord: groene oase in Rotterdam – de geheime groene hotspot van de stad. Zoveel mensen wisten niet dat het bestond! Of waar het precies is. Dus…dat is opgelost.

Talks & Treasures - Eiland Brienenoord - groene oase in Rotterdam

Baraque Michel: sneeuw voor een dag – er ligt nu geen sneeuw maar hou het in de gaten! Voor je het weet is het zover!

Mijn blogfavorieten van 2016. Wat is die van jou?

Busje Bloemen: vrouwen aan het stuur – een van de leukste ontdekkingen in 2016 rijdt gewoon om de hoek. Mijn buurvrouw verderop is inmiddels trouwe klant.

Talks & Treasures - Busje Bloemen

Hello groep 8, goodbye brugklas – Ojee, en we zijn alweer bijna op de helft…slik.

Talks & Treasures - Hello groep 8, bye bye brugklas 4

Hotel Grand Amour Parijs – artsy-nude-all-over-the-place in dit knappe hotel waar ik met R verbleef ‘sans kid’s’. En dat we die keer ook nog eens wegliepen zonder te betalen bij Institut de Bonté (beeld homepage). Et oui, Paris blijft lievelingsbestemming en het wordt hoog tijd weer eens te gaan.

Natural Beauty Talks over Peter Lindbergh – de opening in Kunsthal was toch wel hét Rotterdamse VIP-event van 2016. En ik was er bij!

Talks & Treasures - Natural Beauty & weekendtips 4

Loiredal: veel groen, weinig kastelen – deze vakantie was onverwacht relaxed en niet per sé omdat er zoveel groen was. Foto’s terugkijken is altijd fijn.

Talks & Treasures - Mijn blogfavorieten van 2016. Wat is die van jou?

Nieuwe Binnenweg Rotterdam: 10x de leukste winkels –  ben je nog niet geweest? Ik ben nu al benieuwd welke zaakjes de straat gaan aanvullen in 2017.

Talks & Treasures - Niche Flowershop 5

Interieurstyling: nieuw huis in zicht – waarom niet afsluiten met een van mijn nieuwste projecten waar ik zo blij van word!

talks-treasures-interieurstyling-aan-tafel-met-robine-5

 

Heb je tips voor 2017: waar wil je vaker over lezen op Talks & Treasures?

Dit zijn mijn specials van 2016. In willekeurige volgorde. Wat zijn jouw blogfavorieten? Welke vond jij het mooist? Of welk onderwerp?

Voel je vrij om reacties achter te laten of om suggesties per mail te sturen.

Ik hoor wel eens dat mensen het raar vinden om te reageren, maar het is juist heel logisch om te doen. Laat me weten wat jij er van vindt, of wat je mist en natuurlijk lees ik ook graag wat je superleuk vindt.

Veel plezier komende dagen en tot het volgend jaar!

 

 1. He Liesbeth,
  Wat heb je je blog grondig vernieuwd,dat lijkt me een hele klus, maar het ziet er piekfijn uit. Je kunt er trots op zijn. Dit kalenderjaar wil ik eens met je door de chiekste plekjes struinen, als de lente ook maar even om de hoek piept.
  Lies, weet jij nog een hele leuke bloemen kalender 2017 voor me uit te halen?
  In 2016 werd het Berlijn, en in Noorwegen heb ik nog geen kalender gezien, was zeker te vroeg in het jaar (begin mei).
  Jij komt vast in de leukste winkels van Rotterdam, koop een bloemen / tuinkalender voor me en laat me weten of het gelukt is. Als je hem opstuurt met rekening maak ik het bedrag graag over.
  Hij komt in de keuken te hangen, winkel van sinkelkastje naast de keukendeur.
  Lieve groet Truus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *