Hotel Grand Amour: sexy slapen in Parijs

Grand Amour is not just a hotel. De sfeer is écht heel relaxed, de medewerkers zijn bijzonder vriendelijk en het heeft precies de goede portie ‘fun’. Een fijne nieuwe hotspot aan de Rue de Fidelité in het hippe 10e om de hoek bij Canal Saint Martin.

Talks & Treasurs - Hotel Grand Amour Parijs

Hotel Grand Amour

Natuurlijk slaap je in dit hotel met de liefde van je leven. Of je liefde van de straat, maar net wat je wil. Dat heeft eigenaar Monsieur A, grafittikunstenaar Andre Saraiva, goed begrepen. De kamers ( Small, Medium of Large en een appartement) kun je ook reserveren voor een rendez-vous tussen 12.00-15.00. Dus. Alles voor de liefde.

In onze Large-room: een enorme badkamer met twee douches naast elkaar plus een Mr. A -signature op de muur. Daar kan je van alles bij bedenken, maar ook dat deze (voor Parijse begrippen XL) kamer praktisch en leuk is om met kinderen te slapen.

Verder was onze kamer helder wit, vol boeken, fijne magazines en met mooi groene flesjes Hermès op de badkamer. En niet onbelangrijk: een groot en lekker bed.

Hotel Grand Amour Parijs

Het concept en de kamers van dit hotel zijn (net als het kleinere hotel Amour in Pigalle) bedacht door een mix van professionele creatievelingen. Naast de signature van Monsieur André merk je de input van een schrijver, een fotograaf en interieur designer.

Hotel Grand Amour Parijs

De kamers zijn allemaal verschillend ingericht, elke etage ziet er anders uit, maar overal ligt dit bijzondere piemeltapijtje en aan elke muur hangt naaktfotografie. In de bar/restaurant zie je vooral veel boeken en in de tuin is het zachtroze dat telkens terug komen. Te zoet.

Hotel Grand Amour Parijs

Een kunstenaarswerk mag je Grand Amour best noemen. Wie anders is in staat om op een sexy, elegante en grappige manier zoveel naakt te showen zonder ordinair te zijn.

Sexy en relaxed

De artsy-vibe brengt een heel relaxte sfeer in dit sexy hotel. Hipsterplekken slaan nog wel eens door naar arrogantie, maar daar is bij Grand Amour geen sprake van. Wij ontmoetten alleen maar super vriendelijke medewerkers, die professionaliteit soepel combineren met een prettige persoonlijke benadering.

Maandagmiddag was het rustig in de bar en ik vroeg me af hoe druk het ‘s avonds in het restaurant van het hotel zou zijn. Ook op straat en in het restaurant waar wij aten waren niet veel mensen. Op zich logisch voor de maandagavond. Maar wat denk je? Volle bak gewoon in Restaurant Grand Amour! Gaan we volgende keer doen. Net als de sauna en dan vragen we een kamer met balkon.Talks & Treasures - Hotel Grand Amour

Wij deden nog wat drankjes op de verwarmde binnenplaats/patio waar toutes rokend Parijs te vinden is. De volgende middag dronken we er wijntjes en zat ik er weer zo fijn dat ik niet weg wilde. Daar had ik die twee dagen trouwens wel vaker last van. Daarover binnenkort meer.

Een aanrader deze hotel hotspot. Ook leuk om te weten, is dat de kamers in dit superhippe hotel niet eens belachelijk duur zijn als je een beetje oplet. En dan heb je soms, net als ik, gewoon mazzel dat je op het juiste moment zoekt en zomaar de grootste kamer boekt. Volgende keer wil ik die roze kamer…

Meer leuke plekken in Pigalle en natuurlijk in het 10e van Parijs.

Beeld homepage via Hotel Grand Amour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *