Nachtje Parijs voor twee

Op naar een nachtje Parijs! R en ik zijn samen op pad en blijven slapen. Niks leukers dan de ‘city of love’ in de lente. Ook heel relaxed is dat je in de trein alleen maar hoeft te wachten tot je er bent. Verder: boekje lezen, koffietje halen, aan een blogje werken of lekker naar buiten staren.

Talks & Treasures - Een nachtje Parijs

Vorig jaar was ik al met oudste een dagje op pad naar Parijs, even shoppen met haar vriendin. In 2,5 uur rijd je vanuit Rotterdam met Thalys naar Garde du Nord. Als je op tijd boekt, zijn er nog goedkope plekken of je kiest een aanbieding (actie 20 mei 2016 – 20 jaar Thalys).

Nachtje Parijs

Je kan wat mij betreft niet vaak genoeg naar Parijs gaan, al is het maar voor een nachtje. Er is altijd iets nieuws te beleven. Op mijn lijstje deze keer de tentoonstelling van stijlicoon Iris Apfel in Le Bon Marché. Hij duurt nog maar tot 16 april dus net op tijd.

Verder hoop ik natuurlijk weer lekker te eten en door een zonnig Parijs in de lente te slenteren met mijn liefde. Weten waar wij deze keer de nacht doorbrengen? Volg Talks & Treasures op Instagram en stay tuned!

Note: Deze blog is niet gesponsord door Thalys maar ik ontving wel kosteloos tickets. 

Meer over het 9e, Pigalle in Parijs en over een mooi appartement in het 10e . En tips om Parijs anders te beleven .

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *