Unplugged, weekendtips & toffe linkjes

Deze foto kwam ik laatst tegen en daar werd ik instant relaxed van. Totaal unplugged. Gestript bijna. En dan die pan soep erbij. De ideale sneeuwsessie.

Het weekend kan maar beter beginnen, want zondag komt er een lekkere winactie in de Talks & Treasures nieuwsbrief! Heb jij je al aangemeld?

Ik start zo meteen en ga unplugged de bioscoop induiken. Morgenavond zonder ik me opnieuw van de buitenwereld af in een saunasessie met een vriendin. En zaterdag staat een retourtje Limburg en Brabant met oudste in de planning.

Haar toetsweek is nog niet afgelopen en ze moet er even uit.

Heb je op Instastories gezien hoe ze haar Griekswoordjes leerde? 

Onder de douche.

Met de rijtjes woorden op blaadjes tegen de douchewand geplakt.

Heel unplugged.

Welke plannen heb jij? Hieronder een paar tips (het is stilte voor de filmfestivalstorm in Rotterdam) en heel toffe linkjes ter inspiratie voor je weekend.

Rotterdam & weekendlinkjes

Zondag wakker worden in Kunsthal?

De laatste week ‘gewone’ bioscoopdagen tot de zalen in beslag worden genomen door het Internationaal Film Festival.

Twee nieuwe tentoonstellingen openen dit weekend in Rotterdam.

Voor je agenda: het is weer bijna Oogstmarkt op het Noordplein.

Jongste vergat gewoon de telefoon in haar hand tijdens Door het hart van China. Bijzonder door de prachtige beelden en de mooie alledaagse gesprekken door Ruben Terlou in het Chinees. Komende zondag het online leven van de jonge Chinezen.

Lekker deze venkel met parmezaan uit de oven.

Heb je Obama gezien in de nieuwe Netflix interviews met David Letterman , My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman . Deze week is George Cloony te gast.

Jongste Obamadochter scherp op Letterman’s partylooks.

Hoe cool! De Google Arts & Culture app.

Voor op het weekmenu: dit courgette-paprikasoepje. En dan ook mét die feta-stengels. Vooruit, dan zonder die scheut slagroom.

De witte blouse neemt Instagram over.

De menigen lopen nogal uiteen over het grensoverschrijdende gedrag van stand-up comedian Aziz Ansari. Was het een slechte date of schaar je dit onder #metoo?

Aziz wie?

Ook zonder Parijs uitzicht wil je dit appartement.

P.S. Je kan je nog aanmelden voor de nieuwsbrief van Talks & Treasures. Komende maanden staan er weer heerlijke, prachtige en leuke acties op de agenda. 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *