We Are Labels in Timmerhuis Rotterdam

Ben je ook zo benieuwd naar de winkels in het Timmerhuis? Als één van de eersten opende We Are Labels vorige week haar deuren en ik heb me laten verleiden. Geef ik toe. Door de mooie kleding, fijne merken én heel aardige medewerkers.

Zodra je deze zaak binnen wandelt, voel je de prettige sfeer. Je ziet meteen wat er te koop is en waar je moet zijn. Mannen kunnen direct naar rechts: snel en overzichtelijk voor de haastige hippe man.

Talks & Treasures - We Are Labels

Vrouwen lopen na een paar mooie rekken de trap af en kunnen daar relaxed aan de slag met nog veel meer moois. Daar werd ik verliefd op de tekening in het knusse hoekje hieronder!

Talks & Treasures - We Are Labels

Labels

Mooie merken als MinkPink, Samsoe&Samsoe, mbyM en Marie Sixteen zorgen er voor, dat je zomaar vindt wat je niet zocht. Zo’n winkel is We Are Labels wel. En niet alleen omdat er prima prijskaartjes aanhangen.

Dus die winterjas die ik wel nodig heb, maar liever niet koop (want categorie ‘sexloos-langs-het-voetbalveld-maar-wel-heel-warm’) heb ik toch aangeschaft. Simpel en toch spannend is hij, voor zover mogelijk dan in deze categorie. En blij dat ik vanochtend was toen ik in de kou op de fiets ging!

Talks & Treasures - We Are Labels

Het rek met de leuke hebbedingen en het kastje met de sieraden van Anna+Nina bewaar ik voor een volgende keer! Regelmatig binnenlopen bij We Are Labels loont, want de collectie wordt wekelijks aangevuld.

Fijn hoor, deze nieuwe Amsterdamse hotspot aan de Meent in Rotterdam!

Nu nog zien welke andere zaken die in het Timmerhuis openen. Had je HAY al gespot op de hoek?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *