Win deze shiny agenda 2019 van Marjolein Delhaas

JAAA, je ziet het goed: deze shiny agenda 2019 uit de collectie van Marjolein Delhaas kun jij winnen. Kom maar op met je briljante plannen! Doe je mee?

Populaire planners van Marjolein Delhaas.

In de special Moois uit Rotterdam las je eerder al dat de planners van de Rotterdamse ontwerper Marjolein Delhaas wereldwijd populair zijn (en snel uitverkocht). Extra mooi dus dat Talks & Treasures deze glanzende bruinig/rose agenda 2019 mag weggeven. Het beste cadeau om een fonkelnieuw jaar met grootse plannen mee te beginnen, als je het mij vraagt.

Hoe maak je kans?

Meedoen is makkelijk! Deel jouw schitterende plan voor 2019 in de reacties helemaal onderaan dit bericht. Je kan meedoen tot en met zondag 2 december 2018. De winnaar ontvangt maandag 3 december aanstaande persoonlijk bericht.

Heel benieuwd naar jullie mooie, lieve, stoere, lastige, dagelijkse, culinaire óf bruisende plannen voor 2019.

SUCCES!

P.S. Binnenkort volgt de allerlaatste winactie van 2018 dus blijf lezen!

Beeld:© 2018 photography Reede Shop, Estonia

Deze actie is gesloten. De winnaar ontving hierover bericht. 

 1. 2018 staat voor mij in het teken van afscheid, loslaten, verdriet en grote lessen. 2019 wordt het jaar voor mij! Nieuwe baan, nieuwe woonplaats, nieuw huis, een nieuw leven. Geen moment te missen dus

 2. Nathalie Montfoort

  In 2019 hoop ik echt een andere baan te vinden! Na 10 jaar heel leuk werken, kwam er een nieuwe eigenaar/directeur. 2018 was een vreselijk werk-jaar. Dat wil ik echt graag achter me laten! Verder ben ik van plan zoveel mogelijk leuke dingen te doen. Leuke uitjes, films, eten….

 3. Ski trip met 10 vriendinnen, ski weekend met mn lief, concertjes, Edinburgh city trip met mn 5 beste girlfriends, Zomer in Bretagne, uitbreiding van mn job met extra verantwoordelijkheden en uitdagingen …. Kortom, een hoop zaken die ik nu al kan noteren voor het nieuwe jaar! Een fijne en stijlvolle agenda, waar ik de blits mee maak tijdens het noteren van nóg meer leuks, zou heel goed van pas komen! Op naar een bruisend en schitterend nieuw jaar :))

 4. Ik ben al weken op zoek naar een mooie nieuwe en kan niet goed kiezen. Ook omdat mijn budget beperkt is. (ik ben een beetje streng voor mezelf 😉
  Mijn agenda is een soort dagboek. Mensen snappen vaak niet dat ik niet al mijn afspraken in mijn mobiel heb staan… Ik zou deze héél graag winnen. Heb even zitten kijken naar je andere blog over haar, en op haar Instagram. Mooi!! Ik kende haar naam sowieso niet, dus ben daar ook blij mee. Dank voor de winactie!

 5. Mijn plan is om in 2019 1 dag in de week minder te gaan werken, de maandag of de vrijdag.
  En dan plan ik een aantal lange weekeinden in mijn nieuwe planner van Marjolein Delhaize.

 6. Ooooh leuk! Een agenda van Marjolein staat heel hoog op mn verlanglijstje 🙌🏻 Voor 2019 hoop ik vooral weinig ziekenhuis in te plannen en veel creatieve dingen.

 7. In 2019 zet ik een streep in m’n agenda door ‘dingen moeten’ en kies ik ervoor om heel veel ‘me-time’ in te plannen. Nieuwe restaurantjes ontdekken, check. Afspreken met leuke oud-collega’s, check. Vaker deze blog lezen voor tips, check ; ) Meer doen waar het echt om draait: genieten! Fulltime. En als ik dan nog tijd over heb, misschien toch een keer die nu al bijna eeuwenoude droom verwezenlijken om een boek te schrijven. Al telt een agenda volschrijven met leuks, ook.

 8. Shine like a diamant!! Jep dat zal mijn 2019 worden. Met een hoop aantal gerse en gewaagde uitdagingen: kwart marathon rdam! , halve marathon of wat dacht je van nieuwe baan. En nu heb ik naast het plannen van m’n trainingen een planner nodig voor Mn dates met Mn twinsis en andere dates. Ofwel need/want/ love iT !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *