Zomerliedjes voor onderweg of aan zee

Een lijstje zomerliedjes staat al heel lang op mijn wishlist, maar op een of andere manier komt het er niet van. Tijdens de autoritjes naar Limburg maakte ik R en de meiden de afgelopen maanden gek met foute Spaanstalige zomerliedjes. Si, guilty pleasure Despacito zat erbij. En ook Enrique Iglesias.

Dus toen ik laatst aan R vroeg of hij dit jaar een zomerplaylist wilde maken, was dat zo ongeveer a la minute gepiept. Ter inspiratie stuurde ik al mijn liedjes op Shazam en daar heeft hij nog meer fijne plaatjes aan toegevoegd.

Spotify zomerliedjes

Zoek  jij nog fijne muziek voor de nodige vakantiesvibes? Check deze Zomerplaylist van Talks & Treasures op Spotify en ‘just click’.

Daarop vind je mijn favorieten voor onderweg (we hebben wat kilometers te gaan) en aan zee. Of in de hangmat in de tuin.

Naast foute doch zonnig klinkende Spaanse deuntjes, is Arizona met Cross my mind op dit moment favoriet. Het doet me denken aan Bastille. Ook fijn. Of het chille Atlas Bound met Softer still waar je instant in strandmodus komt.

Of Fhin, lekker Frans plaatje. Net niet te hijgerig, precies goed.

Wat zijn jouw favoriete zomerliedjes op dit moment? 

Laat jouw lievelingsnummer achter als reactie helemaal onderaan deze blogpost.  Je ziet er kan nog genoeg bij. Wie weet zet ik hem op de zomerplaylist van Talks & Treasures.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *