Vliegticket naar Faro? Ja graag!

Ik heb wel weer zin in een weekje Algarve. De vorige keer hebben we lang niet alles gezien. De verleiding was moeilijk te weerstaan toen ik laatst een goedkoop vliegticket naar Faro bij TUI voorbij zag komen. Nog geen drie uur in de lucht en je ligt in de zon! Vanaf het vliegveld is het slechts een half uurtje rijden naar een hotel of appartement in Albufeira, Lagos en Alvor. Deze keer zou ik meer in de buurt van Lagos willen verblijven en ook nog een dagje het binnenland intrekken.

Zon en zee in Algarve

Ik zie zo’n vakantie al helemaal voor me. Zodra het vliegtuig (na stipt 2 uur en 45 minuten vliegen) landt zie je de indrukwekkende okerkleurige rotsformaties in de Algarve. De palmbomen en de helderblauwe Atlantische Oceaan vragen om een frisse duik. Welkom in Zuid-Portugal! Vanaf Faro reis je in een half uurtje naar je hotel of vakantiehuis in de badplaatsen in de Algarve.

Deze streek is het zuidelijkste puntje van het Portugese vasteland en staat bekend om de rotsachtige kustlijn. Achter elke bocht vind je een verrassende rotsformatie of een lieflijk baaitje. Zoals aan de kust bij Carvoeiro. Als je daar neerstrijkt bij Boneca Bar, wil je niet meer naar huis. Klinkt als een ideale vakantie toch? Heel graag en dan met zo’n cheap vliegticket naar Faro. Bij TUI zag ik ze al vanaf 99 euro (ex. 15,00 boekingskosten).

Vliegticket Faro

Naast je vliegticket naar Faro boek je bij TUI net zo makkelijk een appartement of hotel in Albufeira, Lagos of Carvoeiro voor een heerlijke strandvakantie. Zie jij jezelf al liggen op zo’n fijn bedje aan zee op een van de afgelegen stranden? Met uitzicht op de rode rotsen? Wij gingen met een bootje langs en in die rotsen, mooi! Of je ontdekt met de auto het schitterende achterland met uitgestrekte wijngaarden en amandelbomen. Daar kwamen wij vorige keer niet aan toe.

Ook de kliffen en rotsen van Ponta da Piedade staan op het lijstje. Door de oranje rotsen met de blauwe Atlantische Oceaan wordt dit strand het mooiste van de Algarve wordt genoemd! En gaat de zon onder? Zoek dan een mooi plekje op om de zon in de zee te zien zakken. Zucht.

Vliegen met TUI fly

Een groot voordeel van een vliegticket naar Faro van TUI is dat je kunt vertrekken vanaf meerdere luchthavens in Nederland. Het allerliefste vliegen wij vanaf Rotterdam, gewoon om de hoek alsof je de metro pakt. Maar wist je dat je naast Amsterdam en Eindhoven ook kan vliegen vanaf Groningen? Bij TUI fly kies je zelf het vliegticket Faro dat het beste bij je past. Met een gezin kies ik op zo’n korte vlucht al snel economy, zodat je de beste en goedkoopste deal hebt. Wie meer beenruimte wil of al in vakantiestemming wil raken met hapjes en drankjes aan boord gaat voor comfort of premium.

Op naar de zon!

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met TUI Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *