De jarige liefde, weekendlinkjes & tips Rotterdam

Dit weekend is de liefde jarig! Hij slaat dat het liefst over. Om meteen door te gaan naar de kerst. En bijna, bijna was dat het plan geworden: een rondje kerstmarkt in Lille. Want daar gaat het kerstgebeuren vandaag van start. Net als in Valkenburg trouwens, maar een half uurtje dichterbij.

Slechts één klik verwijderd van de hotelreservering in Lille bedacht ik net op tijd dat komende dagen nog andere afspraken en een retourtje Limburg in de planning staan. Houd ‘ie de kerstmarkt tegoed.

En ontkomt de jarige liefde niet aan een huis vol slingers en in ieder geval taart.

Alvast gefeliciteerd knapperd!

Weekendlinkjes & tips Rotterdam

Niet helemaal in de feestmood, maar op het lijstje omdat Garage Rotterdam zo’n toffe plek is: vrijdagavond opent You want it darker in Garage Rotterdam. Over hoe te leven. Of overleven.

Zaterdag is weer de Oogstmarkt op het Noordplein en kun je terecht voor je boodschappen bij Rotterdamse locals.

Natuurlijk is de Sinterklaasintocht ook dit weekend, maar daar hoeven niks meer mee. Jij wel? Dan zou ik naar de intocht op de SS Rotterdam gaan op zondag de 19e.

Voor je agenda op vrijdag 24 november: Rotterdam op het dak in de Bibliotheek Rotterdam. Over de platte daken in de stad.

De Verbaase Ree, vintage interieur moois, opent binnenkort tijdelijk een winkel. Tussen 1 december a.s. en 15 januari 2018 vind je ze op het Zwaanshals.

Wie naar de kerstmarkt in Lille gaat, mist deze leuke en lekkere adresjes niet.

Check deze Seinfeld fashion moments! Welk item had jij?

Inspiratie voor fluwele kleding(uit die alternatieve hoek blijven) en styling van dit o zo fijn zacht stofje.

Over styling gesproken, the latest is ‘funeral styling’. Echt, check het filmpje met weddingplanners turn funeral planners.

Vond oudste wel tof: mannen voelen menstruatiepijn.

Als R wel van een feestje voor zijn verjaardag hield dan zou ik dit weekend deze borrelhap proberen:met brie gevulde krieltjes bij de borrel.

Heb een goed weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *