Kerstmoments & weekendlinkjes

Parijs was in november al klaar voor de kerst zoals je ziet. Vlak nadat ik deze foto maakte in Le Bon Marché kocht de liefde ter plekke knipperende buitenverlichting. Die hangt al een weekje in de boom en is inmiddels aangevuld met een compleet nieuw ‘lichtjessysteem’ waarvan ik niet wist, en jij vast ook niet, dat het bestond.

Voor dit weekend staat ‘de kerstboom kopen’ op de agenda. Daar zijn we dan toch vrij keurig in gebleven. Vorig jaar sneeuwde het op dat moment, heel last Christmasachtig.

De komende drie weken zie je ongetwijfeld kerstmomenten voorbij komen op de socials van @talksandtreasures. Met heel veel buitenlichtjes.

In de weekendlinkjes een paar kerstevents deze maand voor de echte fans die het niet kunnen laten om ‘jingle bells all the way’ te gaan. Zoals een familiekerstkaart laten maken?

Plus een paar toffe of lekkere linkjes waar je blij van wordt.

Kerstmoments en weekendlinkjes

Vrijdagavond 7 dec worden de lichtjes van de kerstboom op het Stadhuisplein ontstoken en dit jaar is niemand minder dan Lee Towers van de partij. Wij waren er vorig jaar en wie van kneuterige kerstmoments houdt, is erbij.

Zaterdag 8 december kunnen de echte kerstfans bij Platform104 op de foto compleet met kerstman en arreslee. Kerstkaart ook weer afgevinkt.

Voor wie dat nog niet genoeg is: op zaterdag 15 en 22 december rijdt er een levende kerststal én een arreslee mét kerstman. En jij kan erbij. Hohoho naar Hillegersberg!

De kerstboom optuigen met een racletteparty om in de feeststemming te komen?

Op 15 december aanstaande is de Oogstmarkt XL Kersteditie op het Noordplein.

Als je daar toch bent, loop je met kids even door naar het Kersthuis op de Zwartjanstraat 36 voor een bezoekje aan de kerstman op 15 en 22 december.

Deze kerstlichtjesavondtour door Parijs geef ik de liefde volgend jaar cadeau.

Dit recept ziet er zo simpel en gezond uit. En dat is het ook.

De Gentse Winterfeesten beginnen dit weekend. Twee jaar geleden waren we er voor het eerst, aanrader!

De beste wijnen voor bij het kerstdiner kun je beter nu alvast testen nietwaar?

De ‘gift guides 2018’ van GOOP zijn echt heel fijn! Zoveel verschillende opties om uit te kiezen.

Nog een vraagje: wie had de kerstboom al voor 5 december opgetuigd staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *