Maak kans op een SurpriSeat verrassingsdiner voor twee personen

Psst, ken je SurpriSeat? Kort gezegd: ze regelen jouw verrassingsdiner van je huisdeur tot de keuken van het restaurant. Praktisch en spannend, want de locatie blijft zo lang mogelijk geheim. Proberen? Doe dan mee en maak kans op een gratis surprise diner voor twee in Rotterdam of Amsterdam!

SurpriSeat verrassingsdiner

Het werkt zo. Jij hoeft alleen maar met je liefde, vriendin of nieuwste date een datum te prikken en te laten weten wat je wel/niet lekker vindt. En of je in Amsterdam of Rotterdam wil eten. Op basis daarvan regelen zij een tof adresje met een fijne menukaart waar jullie op dé avond twee gangen van kiezen. Tot twee uur voor je date blijft de plek geheim, maar ze beloven: de restaurants zijn getest en goed.

Talks & Treasures- Winactie SurpriSea

Je kiest samen voor een abonnement op SurpriSeat, je probeert het eenmalig óf je geeft (of krijgt, allerfijnst) het cadeau. Kies je naast de twee gangen van het abonnement (of de cadeaukaart) nog extra’s of bestel je drankjes dan reken je die ter plekke af.

Zo doe je mee!

Meedoen is simpel! Laat in een reactie helemaal onderaan dit bericht weten met wie jij een datum prikt voor dit verrassingsdiner als je wint. Kans maken kan tot en met woensdag 21 november 2018. De winnaar ontvangt donderdag 22 november aanstaande persoonlijk bericht. That’s all.

SUCCES

Psst, nog iets: blijf lezen, komende tijd staan er meer give-aways in de planning!

Deze actie is gesloten. De winnaar ontving hierover bericht. 

 

 

 1. Ameliet Boelaart

  Heel apart deze actie en wij houden van lekker eten en verassingen dit zou ik graag doen met mijn dochter omdat zij goed voor mij zorgt en leuke dingen met mij doet. Leuke verassing voor haar niet omdat het moet maar omdat zij het verdient.

 2. Nathalie Siereveld

  Wat een leuk idee! Ik ben dol op verrassingen en op eten, dus dit concept ligt helemaal in mijn straatje! Lijkt mij geweldig om mijn vriend hiermee te verassen!

 3. Jaa hier ben ik zo benieuwd naar! Zag het laatst voorbij komen op instagram en heb er al veek goeie verhalen over gehoord. Zou dit graag met mijn lieve papa willen uitproberen, aangezien hij mij net zo gek op eten en eetervaringen heeft gemaakt als hijzelf! Een mooi vader-dochtermomentje om hem te bedanken voor de goeie food-opvoeding!

 4. Jaaaa… Lijkt me zo de. Leuk concept!
  Samen met een vriendinnetje die ik heb leren kennen als eetclub lid voor ‘t onmoeten van nieuwe mensen in onze nieuwe woonplaats.
  De eetclub werd al snel uiteten club 😇
  Om zo te ontdekken naar welke plekken we onze buiten Rotterdam vrienden mee naar toe moeten nemen wanneer ze ons bezoeken in de voor ons niet meer geheel nieuwe stad!

 5. Ik zou heeeel graag winnen! Ik woon in Rotterdam en ben dol op mijn stadje& alle lekkere food spots die het te bieden heeft!! Lijkt me leuk om mijn vriend op deze manier te verrassen. Is weer eens wat anders l 😉 liefs, Laura

 6. Met mijn vriend Rens! Doordat we het de laatste tijd allebei aardig druk hebben schieten de avondjes quality time er helaas vaak bij in. Gelukkig houden we allebei van lekker eten waardoor een super leuk avondje uit zou zijn!

 7. Oohhh al zo lang niet even heerlijk er tussen uit geweest en even niets te hoeven doen. Dus ik wil wel winnen. En wie ik mee neem weet ik nog niet, dat hangt volledig af van het moment !

 8. Wat een strak plan, zo’n verrassing! Ik verras graag Joop, een goede vriend van mij die altijd voor mij klaar staat met praktische hulp en net als ik van lekker eten houdt én van Rotterdam!

 9. Ja leuk met mijn beste mattie Sas! Omdat wij dol zijn op elkaar, lekker eten en verassingen. Goede combi! Vieren we meteen kerst, o&n en mijn verjaardag omdat we dan niet samen zijn..!❤️

 10. Bernadette Fischer

  Helemaal awsome! Ik kom graag weer in Rotterdam, nadat we al 10 jaar uit de stad zijn weet ik echt niet meer wat hip is, maar gelukkig Liesbeth helpt me hiermee….
  Als ik win dan ga ik gezellig eten met Michiel, mijn man. Rotterdam is onze eerste plek waar we zijn gaan wonen, en dat wil ik best vieren. We komen hoor!

 11. Ahhh zo leuk, wat een tof concept, gek op verrassingen en dol op eten! Toevallig bedacht ik mij laatst dat ik en mijn vriend volgende maand 10 jaar samen zijn, maar door de drukte van de dag, werk, kids en andere leuke en minder leuke verplichtingen doe je dit (samen uit eten gaan) toch te weinig, lijkt mij daarom super om dit met hem te doen!

 12. Wauw wat super leuk en origineel! Zouden er nog onontdekte plekjes in Rotterdam zijn?? volg van alles en test steeds nieuwe dingen die ik dan weer aanbeveel aan vrienden. Dit ga ik onthouden. Als ik win neem ik Leonie mee om haar te bedanken voor de steun aan mij in een breuk-up.

 13. Op de valreep! Ik ga graag eten met mijn lief, because WE LOVE FOOD! Elke vrijdag, wanneer de kids op school zijn, gaan we erop uit om nieuwe, gezellige, leuke en hippe lunchtentjes te ontdekken in Rotterdam. Dus kom maar op: Amsterdam, Rotterdam het maakt ons niet uit!

 14. Jackie nachtegaal

  Nou wat een TOP idee zeg! heb eens op de site gekeken en zo is het bijna voor elke beurs leuk om uit eten te gaan ! Ook leuk dat je steeds op nieuwe plekjes komt .
  Dolgraag met mijn liefste man door zijn ploegendienst is samen even genieten een MOMENTJE voor onszelf! Dus ik wil dit heel graag proberen zo benieuwd .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *