Maak kans op gratis Dakpassen Rotterdamse Dakendagen 2017!

Nog even en de Rotterdamse Dakendagen 2017 komen er aan! In het weekend van 9-11 juni a.s. om precies te zijn. Talks & Treasures is fan van dit superleuke rooftop event. Jij ook? Mooi zo, want jij maakt kans op gratis Dakpassen voor twee personen waarmee je het hele weekend toegang hebt tot de opengestelde daken.

En niet 1 set, maar 5x een set Dakpassen voor twee personen plus een routekaart!

Rooftopmoments bij Rotterdamse Dakendagen 2017

Vorig jaar las je op Talks & Treasures al over een van de leukste Rotterdamse events. Dat vinden ze hier thuis ook, vooral Camping Dakpark is favoriet. Daar lag R met jongste vorig jaar tussen de dakkonijnen (die zijn er echt) naar de sterren te staren. Check het programma van de Rotterdamse Dakendagen 2017 om te zien welke daken je op kan of voor de specials (waaronder een Rooftop Table Diner bij Op Het Dak).

Hoe maak je kans op Dakpassen?

Heb jij je mooiste dak gespot? Het leukste event gekozen? En wil je snel die Dakpas om zeker te weten dat je erbij bent? Laat in een reactie helemaal onderaan deze blogpost weten met wie jij graag het dak op gaat, van de zon geniet, film kijkt of onder de sterren slaapt.

Dat moet wel lukken toch?

Je kan meedoen tot en met vrijdag 2 juni aanstaande 14.00 uur. De winnaar ontvangt diezelfde dag persoonlijk bericht.

 

 1. I would like to win a dak pass to introduce my mother and my 16 year old niece the uniqueness of Rotterdam. It would be fun to experience this together with my husband, my 12 year old daughter, my mom, and my niece. It would be a great way for them to have a unique visitors perspective of what the locals do in their spare time! ?

 2. carla de koning

  Partner John Lemmens zei pas nog : je kunt het dak op”tegen mij, dus wil ik ook het dak op. Mijn favoriet is die bij het Marconiplein boven de winkels: ruim, goed verzorgd volop bankjes. Veel beter dan bv die op de hofplein Dakbogen. En wie weet kan ik er met de dakpas nog veel meer ontdekken !!

 3. Carla van Sluisdam

  Afgelopen weekend tijdens het Rijpwijnfestival nog genoten van het dak van de Hofbogen! Dat smaakt naar meer! Samen met mijn Rotterdamse maatje @nelvanholst ga ik graag nog wat daken verkennen!

 4. Daniëlle Louwers

  Hoe bijzonder om m’n prachtige, sinds september in Rotterdam studerende, zoon echt te mogen laten zien wat ik bedoel met ‘ik hou van jou tot aan de sterren en daar voorbij’ <3

 5. Met mijn lieve dochter Liv, 10 jaar. En vanaf de eerste editie is ze al aanwezig.. ook deze editie willen we niet missen!!!! Hapje drankje trapje, af en toe liftje, cameraatje… blij ei 🙂

 6. Rotterdam is vééls te ècht.. Ook vanaf het dak? Vast! Maar ik moet het toch eerst eens zien om het te geloven 🙂 Ik zou heel graag met mijn liefste Rotterdamse collega het dak op gaan!

 7. Ik loop in Rotterdam altijd maar naar boven te staren; dit jaar wil ik wel eens een weekend naar beneden kijken. Ben benieuwd naar de Rotterdamse hoogvlakten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *