OBJECT Rotterdam: design aan de Maas

OBJECT Rotterdam is tijdens de Art Week Rotterdam de hotspot voor liefhebbers van design, mode en kunst. Van 12 tot en met 14 februari is de SS Rotterdam omgebouwd tot beursvloer. De zalen, het zwembad, de dansvloer en andere verrassende plekken zijn in beslag genomen door bekende en upcoming designers.

De mix van modern design in de setting van dit historische vlaggenschip maakt OBJECT extra bijzonder om te bezoeken. Ik ga dit weekend kijken en ik ben heel benieuwd naar The Big Bubble Light van Alex de Witte.

Talks & Treasures - OBJECT Rotterdam_2016_-_Alex_de_Witte_I[1]

En naar dit mooie werk uit de Everyday Growing collectie van Juliette Warmenhoven.

Talks & Treasures - OBJECT Rotterdam_2016_-_Juliette_Warmenhoven_II[1]

Of deze Bubblegraphy Ceramic Vases van studio ODDNESS van onder andere Adrianus Kundert.

Talks & Treasures - OBJECT_Rotterdam_2016_-_Andrianus_Klundert_II[1]

 

Als je net als ik het gevoel hebt dat je interieur een flinke update nodig heeft, dan is OBJECT dit weekend ‘the place to be’. Er is genoeg inspiratie om daarna je Pinterest borden mee te vullen! Ik ben nu al verliefd op het Ceramic Servies van Daniek van Dijck (bovenste foto) en niet alleen vanwege de blauwgroene kleur.

OBJECT opent deuren

De meiden blijven deze keer thuis maar zouden heel graag meegaan naar dit design event. De ‘bellenblaas lamp’ van De Witte vinden ze nu al geweldig. Oudste wil graag die roze op haar kamer. Natuurlijk! Ik vind het altijd mooi om te zien hoe zij reageren op design en moderne kunst. En bij OBJECT is er meer leuks te doen voor kinderen én volwassenen.

SS Rotterdam opent dit weekend bijzondere ruimtes die normaal voor publiek gesloten zijn. Een extra reden om een kijkje te nemen. Zeker als je het combineert met een stukje varen over de Maas met de speciale Pendel Cruise. Voor € 5,00 koop je een retourticket om vanaf de waternetsteiger (achter het nieuwe Luxor Theater) met de Thalassa te varen naar de SS Rotterdam!

Hoe romantisch kan je Valentijnsweekend zijn! Wil je hem of haar even diep in de ogen kijken dan zijn daarvoor genoeg spannende plekken op dit schip. Of je gaat weer aan wal en neemt je Valentijn mee naar een van de 14 romantische Rotterdamse hotspots.

Kortom, het weekend op tijd inzetten deze week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *