Weekendtips in Rotterdam voor niet-marathonmensen

Ze bestaan heus, niet-marathon mensen. Hoewel het even zoeken is dit weekend tijdens de Marathon in Rotterdam. Ik ben er een van maar ik geef toe, die ene keer dat jongste met haar acht jaar meerende in de ‘kidsrun’ had ik een smeltmomentje. Verder kan ik heel makkelijk zonder.

Wie niet hoeft te rennen, coachen, bekenden of wildvreemden gaat aanmoedigen, zeg maar de niet-marathonmensen, checkt deze toffe tips voor dit weekend!

Marathon of leuke tips?

Terwijl ik de film dan weer wel heel mooi vindt. Wist je dat het Sportfilmfestival vandaag is begonnen?

Muziekliefhebbers ‘duiken’ Festival Motel Mozaique in op 7 en 8 april. Of je wil een keer een nachtje in het RO Theather slapen? Kan ook dit weekend.

Morgen is de opening van het nieuwe Biergartenseizoen!

Met zon en 20 graden in het vooruitzicht is het komend weekend ook meer weer voor een terrasrondje Rotterdam met factor 50 op je neus.

Steek jij dit weekend al de BBQ aan? Check deze wiedewietsaus van Ter Marsch & Co, van de beste hamburgers op de Witte de With. Smaakt naar rozemarijn en limoen. Huh?

Wie denkt nog de trein te pakken naar Hoek van Holland heeft het mis! Hij rijdt niet meer. Nooit meer ook, later dit jaar pak je de metro naar zee.

Rewriters 010, van de Rotterdamse streetart, wil dit Banksy-werk naar Nederland halen en jij kan ze daarbij helpen!

In Blue City, in het oude Tropicana, waar nu ook Aloha zit, wordt zaterdag 29 april het Blue Food Festival georganiseerd. Hou je van eten en ben je nieuwsgierig hoe je meer kan doen met eten dat je normaal misschien zou weggooien? Dan zet je dit in je agenda.

Afgelopen week zag ik streetartist Mad C live sprayen ter lancering van de nieuwe Summer Limited Edition van Rituals. Het eindresultaat staat in de etalage van de Bijenkorf Rotterdam. Express Your Soul heet het zomerse luchtje en daarmee wijkt het merk voor het eerst af van de Oosterse sferen. Het eerste dat oudste opmerkte toen zij het nieuwe ontwerp zag? “Hé, het Rituals-vierkantje ontbreekt”.

Tussendoor sprak ik haar even en wow, wat een leuk mens! Een mooi verhaal voor een andere keer.

Voor de marathonlopers onder jullie: heel veel succes! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *