WIN 3X2 toegangskaarten voor OBJECT Rotterdam

Een nieuwe maand en opnieuw een hele toffe winactie. Dit keer in samenwerking met het modern design event OBJECT Rotterdam. Talks & Treasures mag 3×2 toegangskaarten weggeven voor dit bruisende event in het industriële HAKA-gebouw. Ga jij er met de tickets vandoor?

OBJECT Rotterdam

Vorig jaar was ik al bij dit designevent en dit jaar ga ik weer. Waarom jij ook naar OBJECT Rotterdam wil?

 • Allereerst natuurlijk om de bijzondere creaties en ontwerpen van jong talent en bekende designers te bewonderen. Ik ontdekte er vorig jaar zoveel moois.
 • Daarnaast krijg je als bezoeker de kans om het industriële HAKA-gebouw te bekijken vóórdat het binnenkort wordt verbouwd. Als dat klaar is, ga je terug want er komt een rooftopbar!
 • En last but not least: het toegangskaartje voor OBJECT Rotterdam is ook je gratis ticket voor de Euromast. Wat denk je van design met fenomenaal uitzicht?

P.S. er is ook lekker eten 😉

Winnen doe je zo!

Kans maken is heel makkelijk! Laat in een reactie helemaal onderaan dit bericht weten wie met jou meegaat als je wint. Je kan meedoen tot en met maandag 5 februari 2018. De winnaars ontvangen dinsdag 6 februari aanstaande persoonlijk bericht.

Good luck! 

Deze actie is gesloten. De winnaars ontvingen hierover bericht. 

Beeld homepage: werk van Joris Kuipers, Jennifer de Jonge en Renate Vos
 1. Amanda vam den Berg

  Gaaf! Ik zou zo graag naar OBJECT Rotterdam gaan! Lijkt me fantastisch om het HAKA gebouw te zien en er onderwijl prachtige foto’s maken, wat een kans… Natuurlijk plak ik er dan ook een bezoek aan de Euromast aan vast…joehoe! Mijn zoon Tycho houdt net zoveel van fotograferen als ik, dus kunnen we samen los 🙂

 2. Geweldig lijkt me dat – het gebouw in combinatie met tof design! Kan haast niet mooier en dit bezoek gun ik ook Ursula, met wie ik al een tijdje probeer af te spreken 🙂

 3. Als ik win dan wil ik graag met mijn man Roy naar OBJECT gaan. We houden beiden van architectuur, design en fotografie dus dit is een perfect dagje uit!

 4. Ik zou heel graag mijn vriendinnen mee nemen die ik al 20 jaar ken. En als die niet kunnen mijn moeder, zij komt oorspronkelijk uit Rotterdam. Houdt erg van design en is nog NOOIT op de Euromast geweest. Ze is nu 76 dus dat wordt wel tijd 😉

 5. Miranda Demuijnck

  mijn zoon van 17 die een opleiding volgt voor meubelmaker. Helaas mist hij bij deze opleiding de creativiteit. Hoop dat hij door naar Object te gaan weer met volle moet zijn opleiding afmaakt en in ziet dat hij daarna zijn creativiteit in alles wat hij geleerd heeft kan uiten.

 6. Ik zou mijn vriend (Hagenaar met Feyenoord hart) meenemen, om te laten zien dat Rotterdam meer is dan Feyenoord en om hem kennis te laten maken met wat M4H te bieden heeft. Hij houdt gelukkig veel van kunst, dus dat zit wel snor.

 7. Jolande Engberts

  Oooooooooooooooobject!
  Brrrrrrrrrrrruisend design!
  Jaaaaaaaaaaaaaaaaikwil!!!!
  Enthousiastnieuwsgierig!!!
  Cannotwaitttttttttttttttt!!!!!!
  Tot ziens op 09.02.18 !!!!!!!

 8. Ja, hier word ik nou heel blij van want dit komt wel op het juiste moment! We gaan eigenlijk vaak met zijn vieren op pad dus nu moet ik er een uitkiezen, oeioei.. Ik kies dan voor mijn vriendin Moniek die -net als ik- het gebouw an sich al waanzinnig vindt en graag eens van binnen wil bekijken. Daarnaast houden we van ruimtelijke vormgeving/design/objecten en ik weet wel zeker dat ik haar hier heeeel blij mee zal kunnen maken. Ik beloof nu al te gekke insta foto’s te maken en te posten 😀

 9. Ik wil goede vriend Peter meenemen.
  We houden beiden van ‘design’ en ‘oude’ ambachten die met moderne technieken een herwaardering krijgen.

 10. Ja! Ik heb het vorig jaar moeten missen, maar dit jaar wees m’n vriendin, Mies me erop, ik zou dus ook haar meenemen. Zij als designer, en ik als architectuur student; is dit een mooi moment waar onze interesses elkaar ontmoeten.

 11. Als designliefhebber kan ik niet wachten om mijn lief mee te nemen naar dit geweldige event! Ik ben ook heel benieuwd naar de nieuwe locatie, het Hakagebouw, een icoon in de Rotterdamse architectuur in het bruisende Vierhavensgebied. Design meets architectuur <3

 12. Als ik win neem ik mijn dochter Anne mee, ik denk dat er een wereld voor haar open gaat hier. Weer eens wat anders dan met de neus in de boeken.

 13. Ik neem heel graag mijn man Fred mee. We gaan verhuizen dus inspiratie opdoen en misschien wat mooie objecten aan schaffen bij Objet! Mocht ik winnen, alvast bedankt🍀!

 14. Ik wil hier ontzettend graag heen met een collega die erg veel van design houdt.
  We hebben allebei een naar jaar achter de rug. Dit is een leuk verzetje 🙂

 15. Hoi Liesbeth, ik neem mijn 2 kinderen en mn partner mee, dus graag 2×2 kaartjes😉het HAKA gebouw zijn we nog nooit binnen geweest, lijkt me een erg interessant object om de designers van Object hier te zien!

 16. Mireille Gommans

  Tja wat schrijf je dan? Kes mijn dochter van 17 wil ik graag meenemen als ik de lkaarten win. Haar hobby is mooie objecten maken. Dus een bezoek aan Object Rotterdam lijkt mij een mooie verassing.

 17. Monique Kiontke - studio jeps

  Jaaah! Staat op mijn lijstje van things-to-do komend weekend. En ik ga graag met mijn vriendin Astrid van Dutchlivings….. En nu: Keep our fingers crossed…..

 18. Ik wil heel graag kaartjes winnen voor mijn designer vrienden Huan en Maarten zodat we zoals gewoonlijk met z’n allen kunnen gaan! We gaan altijd samen alle design evenementen af dus deze mogen we een keertje gratis doen hoop ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *