Kunst (geen carnaval) in Rotterdam & weekendlinkjes

Art Rotterdam is van start en heeft de stad omgetoverd tot kunstfestijn. Sinds 7 februari 2018 is er niet alleen veel, maar ook op verschillende plekken kunst te zien in Rotterdam. Talks & Treasures zag vandaag bij de sneak peek van OBJECT Rotterdam prachtig design waar je warm van wordt op deze frisse dagen.

Talks & Treasures - geen carnaval, kunst Rotterdam & weekendlinkjes

De ideale bestemming voor een van de winnaars om feestvierend Limburg te ontvluchten. Voor mij geen carnaval maar wat dan wel?

Mijn persoonlijke voornemen voor dit weekend is om niet te veel te eten.

Wie @talksandtreasures volgt op Instastories weet dat ik afgelopen vrijdag genoot van een wijntje met kaasplank bij Old Scuola, dat ik zondag aanschoof bij Dinnerparty van Westerkaatje noord (aanrader, elke 1e zondag van de maand).

Talks & Treasures - geen carnaval, kunst Rotterdam & weekendlinkjes

Zag dat ik bij de opening van OBJECT Rotterdam de borrelplank van Ayla niet kon weerstaan. En zal zien dat ik de week afsluit met iets van de menukaart bij Bélen.

Blijf jij dit weekend liever op de bank hangen in je winterse warme comfortzone (heel verleidelijk)? Check ter inspiratie (ook waar je vooral niet naartoe moet) de weekendlinkjes.

Weekendlinkjes & kunst Rotterdam

Dit weekend is ook de eerste editie van de Geheime Tuin. Dit is de lokatie!

En ook het Rotterdam Photo 2018 op het Deliplein.

In Rotown speelt Jen Cloher op zondag 11 februari relaxte liedjes.

Het Caption event bij KEET op zaterdag staat op mij to go lijstje, omdat anders dan neutrale kleuren altijd een knoeiboel wordt bij mij.

Lieve carnavalhater. Voor iedereen die niks begrijpt van carnaval. Mijn tip: blijf uit Limburg als je niet gaat vieren. Er zijn nog steeds mensen weigeren te geloven dat het zuiden tot en met dinsdag ‘out of office’ is. Het is echt zo.

Ik zoende voor het eerst tijdens carnaval, het zit in mijn bloed, maar alleen de culinaire carnavalsspecials zijn blijven hangen.

Wie toch wil weten wat echt Limburgs carnaval is, checkt deze documentaire.

Have fun dit weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *