Zon. relax. drankje. & toffe weekendtips Rotterdam

Ik kwam deze foto tegen die perfect weergeeft waar ik dit weekend naar uit kijk: genieten van de zon, wat relaxen, kletsen en een drankje. Dit was vorig jaar toen oudste en ik met vriendinnen een middagje kletsend doorbrachten op het dak van de Hofbogen tijdens de Urban Picknick. Toen nog een van de weinige momenten waarop je kon profiteren van een van de betere Rotterdamse en groene buitenplekken middenin de stad.

Het goede nieuws kon je eerder al lezen, maar vanaf morgen is het dan echt zover: het Luchtpark Hofbogen (zo heet het nu) wordt officieel geopend en daarna kun je dagelijks vanaf 10.00 tot zonsondergang chillen op deze topplek!

Daar ben je ook in de buurt van een van de nieuwe hotspots in Rotterdam.

Weekendtips Rotterdam

Er zijn zoveel toffe plekken om dit weekend in Rotterdam af te trappen, bijvoorbeeld bij het RYPP Wijnfestival in Het Park bij de Euromast, santé!

Volg je @talksandtreasures op Instagram? Dan heb je vast de bijzondere creaties voorbij zien komen tijdens de opening van Viktor&Rolf: Fashion Artists 25 Years in de Kunsthal vorige week. Gaan zien is alles wat je moet weten.

En…de Rotterdamse Dakendagen zijn er weer! De tickets gaan altijd snel dus de moeite waard om nu te kijken waar je heen wil.

De dakcamping is ook dit jaar van de partij.

Oké niet voor dit weekend maar wel dit weekend alvast een plekje reserveren voor dit event: oesters, mosselen en bubbels.

Vorig weekend opende ook de expositie TWOOLS in beeld in Groos. Een choreografische achtbaan van illustraties die een antwoord geven op de vraag: hoe kijk je vanuit een andere kunstvorm naar dans?

Ken je het Werelds Delfshaven festival? Ben je er al eens geweest? Laat eens weten hoe het was, erg benieuwd.

Met die zon komt het wel goed dit weekend, het is eerder de vraag of je genoeg tijd hebt om je favorieten van dit lijstje langs te gaan.

Have fun!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *