3x fraaie trendy party tips

In december verzamel ik meestal de beste, meest fraaie en vaak trendy party tips waar je niet alleen in de feestmaand iets aan hebt. Wat een cool idee is deze fluffy bloemwolk als feestdecoratie voor een zwoel zomerfeest? En bij het zien van de oogverblindende ‘grazing tables’ vroeg ik mij direct af: waarom zou je een traditioneel kerstdiner maken? 

Trendy party tips voor kerstdiners, nieuwjaarsborrel of zomerse feesten

Fluffy bloemwolken

Deze fluffy ‘flower cloud’ zag ik een paar maanden geleden voorbij komen en maakte me instant verliefd. Vlak daarna zag ik een ander party diner plaatje met een kleinere maar even prachtige bloemwolk. Die bleek gemaakt door Marjolijn van Raket en Distels. Pantoufle verkoopt meer van haar bloemwerken. Het is maar dat je het weet.

Naast erg mooi is het idee van decoratie met vers fruit, pampa- of andere grassen een eenvoudige, duurzame en goedkope manier om sfeer aan je feestje geven. Een kwestie van het bos of je tuin inlopen. 

Fraaie snaai- en graaitafels

Een van mijn meest favoriete en erg trendy party tips tot nu toe zijn de bijzonder overdadig opgemaakte ‘grazing table’ party diners. Daarvan heb je twee varianten. Je plaatst, zoals op de bovenste foto, het midden van de eettafel uitbundig vol.

Of je gaat voor een iets te kleine tafel en bouwt deze overvloedig tot de rand dicht met al het lekkers dat je in huis hebt. 

Party op de plank: ontbijt-, diner- borrel- en dessertplanken

Goed nieuws voor kaas- en vleesplanklovers: de ontbijt-, diner- en dessertplanken zijn in opkomst. Voor wie geen groot event heeft of wie houdt van een losse sfeer maar toch iets op tafel wil zetten. 

Als je wil, maak je een compleet kerstdiner (of wat voor gelegenheid dan ook) op de plank. En wat te denken van iets heel anders met kerst en een kebab-bord op tafel te zetten? Gevolgd door dit koek- en zoetbord? Ik ben voor!

Hou je van simpel en minimalistisch?

Kook je liever niet tijdens de feestdagen? Check dan deze favoriete deli’s en caterings in Rotterdam. Meer inspiratie vind je op Talks & Treasures op Pinterest

Beelden: homepage via Our Foodstories, beeld midden Tara Whiteman via Savour & Graze, beeld onder via Camille Styles

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *