Dakdingen, weekendlinkjes en tips Rotterdam

Dit weekend staat bol van dakdingen op de Rotterdamse rooftops. Het programma is zo afwisselend dit jaar, dat maakt het lastig kiezen. Na de herfstbuien van afgelopen week lukt het hopelijk om vanaf het dak naar de sterren te staren.

Vooral als je in een tentje bij camping Dakpark ligt. Of tijdens Highliners, je zal maar over een koord op 40 meter hoogte lopen! Ik dacht dit jaar aan een picknick op het Dak van de Hofbogen. Romantisch tussen de fruitbomen? Of salsa op het V&D dak? En wist je dat er een theetuin is op het dak van de Lijnbaanflat? Bon Voyage! kan je daar zien. Klinkt heel grappig en duurt 20 minuten.

Ben je niet van de grote hoogtes? Dan is er nog steeds genoeg te doen in de stad. Of te lezen in de linkjes die ik deze week verzamelde. Ga jij er nog op uit dit weekend?

Weekendlinkjes en tips Rotterdam

Een gezellige boel op het Noordplein met de keukens van Rrrollend Rotterdam van 9 t/m 11 juni a.s.

Hou je van groen, bloemen en tuinen? Of ben je heel nieuwsgierig en wil je wel eens weten hoe de tuin van anderen er uit ziet? Inspiratie zoeken kan natuurlijk ook tijdens Verborgen Tuinen.

Jenever Festival Schiedam heeft 10-11 juni een bomvol programma en bruisende workshops, zoals cocktails maken met Barrelproof. Op zondag in de Havenkerk de cocktailwedstrijd met jenever.

Liever onder de grond dan op het dak? Dat kan zaterdag 10 juni tijdens Bunkerdag in Hoek van Holland.

Vorig jaar sliepen R en jongste tijdens de Dakendagen (en in Spanje de meiden samen) in dit tentje waar het lekker koel blijft en geen licht door komt.

Wow, dit huis. Dat hout. Het uitzicht.

Nog een keer woooow! Hout, uitzicht, hond erbij?

Rosé is back in business (hoewel bij mij nooit weg geweest). Check deze rosépunch met eetbare bloemen.

Herkenbaar: “mam doen we nog een borreltje?”

Bizarre tijden in Amerika waar Alec Baldwin het opneemt voor comedian Katty Griffin in de zoveelste Trumptoestand. Meer bizar is dat je de video waar het allemaal om gaat niet meer kan kijken op Huffington Post.

Gegarandeerd happy tieners als je deze ijs-tiramisu-brownie maakt!

Fijn weekend met hopelijk meer zon!

Beeld: Ivan Solis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *