Garage Rotterdam Talks & weekendtips

Talks & Treasures-Garage Rotterdam & weekendtipsEén van mijn nieuwste ontdekkingen is Garage Rotterdam. Leuk, mooi en Rotterdams. Ken jij het al? Ze vieren dit jaar hun eerste lustrum! Er zijn vast meer mensen die geen idee hebben wat het is, waar het ligt en welk moois er is te zien in het typisch Rotterdamse jaren ’50 gebouw.

Waarom je Garage Rotterdam op je hotspotlijstje plaatst, lees je in mijn nieuwste blog op Rotterdam Tourist Information.

En natuurlijk tips ter inspiratie en linkjes om te lezen.

Weekendlinkjes ter inspiratie

Dit jurkje…en heel graag een &Other Stories in Rotterdam!

Mooie vakantiefoto’s maken doe je zo.

Het blijft prachtig om te zien hoe Floortje Dessing de Televizierring in ontvangst neemt en met mooi familiegeluk in beeld.

Wie wil niet aanschuiven bij dit diner?

Wat te doen in de herfstvakantie? Of in de weekenden na deze vakantie?

Het laatste staatsdiner van de Obama’s gaat over Michelle: haar tomaten, haar speech en haar shiny Versace jurk. 

‘Flipping the script’ was gisteravond de strategie van Hillary in het laatste debat. Volg jij de presidentsverkiezingen in Amerika?

Helaas kon ik niet kijken want wij verbleven een nachtje in Buitenhotel De Vreemde Vogel! Veel groen, geen tv of wifi. Relax…

Eindelijk geluk voor de enige bruine panda ter wereld.

Niks lekkerders dan buiten eten op een zonnige herfstdag.

Laatst zag ik iemand aan het werk met een ‘bullet journal’, de nieuwste hype om georganiseerd te werken in drukke tijden. Wie wil dat niet? Check het filmpje.

En…kerst komt er aan!

Garage Rotterdam

Tot slot deze voor je agenda: vrijdag 28 oktober a.s. kan je ‘Natafelen’ bij Garage Rotterdam dus wie van eten houdt, meldt zich snel aan.

Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *