Give Away: Maak kans op filmtickets Lantaren Venster!

De feestmaand is niet compleet zonder filmtickets van Lantaren Venster: 2×2 tickets als allerlaatste Talks & Treasures give away van 2015! Doe mee en maak kans om lekker onderuit te zakken in een van mijn favoriete plekken in Rotterdam.

Er draaien zoveel leuke films op dit moment, dat je hele dagen kunt vullen. Ter inspiratie een fijn filmlijstje om deze winter af te vinken in de bioscoop. Onderaan lees je hoe je kans maakt op de filmtickets voor Lantaren Venster.

Carol

In de jaren ‘5o ontmoeten twee vrouwen elkaar in een warenhuis in Manhattan. Carol en Therese worden vriendinnen en ontsnappen aan het alledaagse leven tijdens een reis door Amerika. Onderweg worden ze verliefd. Dromen, zwijmelen en snotteren: alles zit er in! Carol staat bovenaan mijn to-see lijstje.

A walk in the woods

Twee mannen, oude jeugdvrienden, gaan ongetraind op avontuur en beleven onderweg ups en downs. Voor alle reizigers met wanderlust: de Appalachian Trail, ’s werelds langste wandelpad van 3500 km door de Amerikaanse wildernis, is het decor van A walk in the woods.

Joy

Begin januari gaat Joy in premiere, over een vrouw die vastberaden is om haar excentrieke en disfunctionele familie bij elkaar te houden, ook als alles tegen lijkt te zitten. Gedreven door noodzaak, vindingrijkheid en een levensdroom schopt Joy het tot oprichtster en hoofd van een machtig imperium en verandert ze haar leven en dat van haar familie.

Le tout nouveau testament

Zo geestig deze Belgische film! God bestaat echt; hij woont in Brussel, met vrouw en tienjarige dochter Ea. Via zijn computer regelt of eerder ontregelt hij alles op aarde. De tienjarige Ea komt in opstand haar vader en hackt zijn computer. Ik schreef al eerder over Le tout nouveau testament, maar omdat hij zo grappig is, staat hij ook op dit lijstje.

Suffragette

De eerste feministische golf werd ingezet door de Suffragettes: de arbeidsters zelfs hun leven riskeerden omdat ze vonden dat hun vreedzame protesten tot niets leidden. De enige kans op verandering die overbleef was radicalisering en geweld. In hun strijd voor gelijke rechten zetten zij alles op het spel: hun banen, hun gezinnen, hun kinderen en hun leven. Geen gezwijmel in deze pittige vrouwenfilm Suffragette!

Kans maken op filmtickets Lantaren Venster? Zo doe je mee.

Wil jij tickets winnen en deze winter een filmpje pakken bij Lantaren Venster? Laat dan snel je gegevens achter als reactie onderaan deze pagina en je doet mee. Er zijn 2×2 tickets te winnen dus

Je kunt meedoen tot en met 4 januari 2016. De winnaar ontvangt voor dinsdag 5 januari a.s. voor 12.00 uur per mail bericht.

 

 

  1. Hi ja graag voor mijn beste maatje. Ik heb hem al zo lang niet gezien, woont in Amsterdam dus een goede reden om hem weer effe Rotterdam te laten zien en om filmpje te pakken in de mooiste bios. Een goed begin toch om zo 2016 te starten?

  2. Amanda van den Berg

    Gaaf…..wat een leuke prijs die kaartjes! Ik doe graag mee… En ik ben nog niet eerder in de Lantaren Venster geweest, dus hoop echt dat we de kaartjes winnen om dit theater te bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *