Rotterdam: de leukste weekendtips!

Het is soms even zoeken waar je moet zijn in Rotterdam. Niet gevreesd, ook dit weekend is er genoeg te beleven. Of je nu wil eten, lekker buiten zijn of liever ergens naar binnen duikt. Zoals het er nu uit ziet wordt het zondag mooi en droog weer. Hoef jij alleen nog te kiezen uit deze weekendtips wanneer je waar naartoe wil.

De leukste weekendtips

Rotterdamse Popweek

Voor alle muziekliefhebbers start op 6 november de derde editie van de Rotterdamse Popweek. Ruim 300 acts geprogrammeerd binnen ruim 130 events op meer dan 80 locaties. Vrijdagavond is de kick-off met de ‘Rotterdamse Popquiz’ in Bird. Het programma, dat tot 15 november (en inderdaad langer dan een week) duurt, biedt een ruime keuze op verschillende plekken aan pop-events.

De Circusdriedaagse

Het circus heeft altijd iets magisch en als je wat actie wil dan moét de Circusdriedaagse  in het Maastheater op je to-go-to-see-lijstje. Het programma is gemaakt voor jong en oud met circus, dans, acrobaten en bewegingstheater. En kun je gerenommeerde professionals, multi-talenten en performances van Circunstruction bewonderen.

Talks & Treasures - weekendtips Circus

Fenix Food Factory – Bijna Waste Geweest Feest

Op zaterdag 7 november a.s. tussen 12.00-17.00 organiseert Kromkommer samen met Rechtstreex het Bijna Waste Geweest Feest 2 in . Vorig jaar redden ze tijdens dit feest ruim 5.000 kg groente en fruit van de verspilling. Begin je weekend met een goed gevoel en go. Eenmaal bij Fenix Food Factory, blijf je je nog even hangen voor het aanschuifdiner van Vuur & Vlees. 

Geen Daden Maar Woorden Festival

Als je meer met taal hebt dan met muziek dan is het Geen Daden Maar Woorden Festival echt iets voor jou. Op en rond het Deliplein zie je jong literair talent of (her)ontdek Nederlandstalige auteurs. Maar ook: internationale ‘spoken word performers’ en dichters, singer-songwriters en muziektheater. Uit het programma maak je een eigen route langs de locaties aan het altijd bruisende Deliplein.

Rotterdamse Oogstmarkt

Komende zaterdag is er weer een Oogstmarkt. Deze keer staan de kramen op het Noordplein en kun je weer de lekkerste dingen inslaan. En drink je een bakkie of borrel je gezellig het weekend door.

Keuze genoeg lijkt me. En zijn deze weekendtips het ook niet voor je? Dan heb ik morgen nog een extra tips voor je.

Alvast goed weekend en geniet!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *