School talks (en weekend tips & Rotterdam)

Talks & Treasures - School Talks & weekend Rotterdam

Ze zijn weer naar school!

Na ruim zes weken breekt voor jongste het laatste jaar basisschool aan. YES. Volgende zomer ronden wij tien schooljaren af! Allround in de school opstartfase zou je denken. En ja, het is dit jaar bíjna gelukt om te beginnen zonder iets te vergeten.

Behalve…de verplichte Montessorislofjes. Die aan het einde van het schooljaar, platgelopen, stinkende, vaak te kleine (want ik zie ze te weinig om er aan te denken) slofjes. Iets aan die voetjes, of voeten inmiddels. Na tien jaar ben ik er bijna aan gewend. Volgend jaar, dan denk ik er vast aan.

Wie lukt het wel om het schooljaar compleet afgetopt met een lief briefje in de broodtrommel (ook vergeten) te starten? Ben ik heel benieuwd naar!

Voor dit weekend tips, inspiratie en leuke events in Rotterdam. Hopelijk kunnen we nog lang genieten van het lekkere weer!

Weekend tips & Rotterdam

En ik was nog wel in de Decathlon met jongste voor twee paar nieuwe sportschoenen…

Brugklasser-af, maar toch. Oudste fietst ook weer naar school. En dat blijkt na de zomervakantie een risico.

Dit jaar ben ik wel al goed bezig met de winterjassen. Oudste heeft hem binnen. Vorig jaar waren we te laat. Midden oktober. Te laat. Deze regenjas lijkt me iets voor jongste. Het regent in Nederland toch vaker dan dat het heel koud is.

Meer inspiratie van het mooie Nederlandse merk Ruby Tuesday. Copy, paste, in mijn kast. FAN! Mooi verhaal ook, muziekliefhebbers hebben een streepje voor.

Eerst nog even zon en zomer in Nederland. Laatst (her-)ontdekten R en ik het Zuiderstrand

Ook onze meiden staan, als je niet oplet, belachelijk lang onder de douche.

Wie heeft Griet op de Beeck niet gezien bij Zomergasten? Wow…geen woorden voor. Dit is een mooie teaser voor wie wil terugkijken.

Wie denkt hier niet aan de zomervakantie voor volgend jaar?

Vorig jaar kwam de regen met bakken uit de lucht toen ik tickets had voor de Pleinbioscoop. Gelukkig is het nu heerlijk buitenbios weer! Tot en met komende zondag geopend.

Wist je dat Dialogues with Nature van Frans Lanting is verlengd tot en met 18 september. Snel gaan want o zo mooi.

Je hoeft niet te roeien om in Rotterdam te gaan kijken naar de Wereldkampioenschappen Roeien! Zoek een plekje aan het water en gaan.

En natuurlijk met dit heerlijke weer lang en tot laat buiten eten in de tuin. of thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *