Tips Rotterdam & weekendlinkjes

Weer een nieuw restaurant geopend, Rotterdam Artweek van start en morgen opent OBJECT Rotterdam. Vanavond ga ik al een kijkje nemen bij deze designbeurs in het Haka gebouw, het was zo mooi vorig jaar. En er bruist nog meer dit én volgend weekend in Rotterdam.

Afgelopen maandag at ik voor het eerst bij DUMBO Restaurant dat gisteren officieel opende aan de Hoogstraat. Marnix Benschop (oprichter onder andere Ayla en Suicide Club) kookt alleen plant-based, zonder dierlijke producten.

Op het menu komen chique streetfood gerechtjes, zoals bhaji (ik probeerde de in deeg verpakte ui, aanrader). Je hoeft geen vegan te zijn om aan te schuiven, wel van lekker eten houden.

Er is nog meer moois in het Rotterdamse dit weekend en komende week. Check snel de tips Rotterdam en de leukste, fijnste of lekkerste weekendlinkjes.

Have fun!

Tips weekend Rotterdam & toffe linkjes

OBJECT Rotterdam is tot en met zondag 10 februari aanstaande.

Boutique photography fairHaute Photographie staat voor dit weekend op mijn to go lijstje.

Als je toch op Zuid bent: het is #piscoweek en drink je in Rotterdam je Peruaanse cocktail bij bekende Ceviche y Maas.

Superzoete (en heel lekkere) Valentijns winactie van Matroos en het Meisje: diner voor twee!

Hoe cute is deze blouse naar je Valentijnsdate!

20 jaar Art Rotterdam! Tot en met zondag kun je terecht in de Van Nellefabriek en op andere plekken in Rotterdam voor heel veel moois.

15 en 16 februari aanstaande is in Kunstuitleen Rotterdam een sample sale van Joline Jolink. Bijzonder, want 1. toffe locatie en 2. een sample salen van Joline Jolink is zeldzaam.

Hoe koop je je eerste kunstwerk? Tips die je nog even wil meepikken voordat je gaat.

8 maart 2019 lijkt ver weg maar niet als je zeker wil zijn van een plekje bij dit lekkere food- met wijnevent in Amerikaans thema met zuidelijke smaken: Barrels en Bottles x NOMO.

Een favoriete weekendbezigheid: vakanties boeken. Rome staat op onze reisagenda en ik denk er over om deze tour te boeken. Hoe handig alles in één. En deze tickets wil ik eigenlijk ook.

Wie liever thuis blijft en onderuit gaat bij Netflix, check deze docu:
Fyre: The Greatest Party That Never Happened staat op mijn kijklijstje. Dat een puberbrein verandert, maken we dagelijks mee.

Maar wat verandert er precies in de hersens tijdens en na een zwangerschap? Wat doet zwangerschap met je brein?

Heb een goed weekend!

P.S. Dit had ik eerder moeten delen: vandaag gaf kunstenaar Rafaël Rozendaal in de Kunsthal een masterclass over computerkunst. Ik was bij de vorige masterclass van Stephan Vanfleeteren. Maar er komen meer edities. Hou ze in de gaten en wordt vriend of geef de tip door aan studenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *