Winterwonderland & weekendtips Rotterdam

Wie heeft er gespamd met foto’s van het Hollandse winterwonderland afgelopen week? Het bombardement aan kerstbomen op social media verdween als sneeuw voor de zon toen de eerste vlokken de grond raakten. Ook ik heb er heerlijk op los gepost op Instagram.

Hoe romantisch is het om je kerstboom te halen terwijl je door de sneeuw rijdt met Last Christmas op de radio? Het terrein zag er zo sprookjesachtig uit onder de witte poederlaag (beeld boven). De dag er voor zaterdag raakten we aardig in de kerstmood toen we in Aken over de kerstmarkt liepen. Waar we de jaarlijkse portie lichtjes en vette worst konden afvinken.

Dit weekend check ik met vriendinnen een nieuw resaurant. En ga ik verder met de opruimsessie waar ik in november mee ben gestart. De zolder raakt inmiddels aardig leeg.

Heb jij nog acties die je voor het einde van het jaar gedaan wil hebben?

Weekendtips Rotterdam

In de categorie knus, kerst en kerstmarkten zijn er nog een paar toffe plekken in Rotterdam waar je dit weekend naartoe kunt:

Idyllisch is de kerstmarkt Trompenburg van 15 tot en met 17 december a.s. Ik zou voor de avondeditie gaan op vrijdag, want dan is de tuin mooi verlicht.

Op zaterdag is de kerstmarkt bij de Boulevard Kralingen.

Of gewoon op het plein voor de nieuwe Jordy’s in Kralingen.

De kersteditie van Rotterdamse Oogst wil je niet missen.

Warme Winter op het Zwaanshalskwartier hou je in de gaten als je nog kerstcadeaus zoekt bij een van de pop-ups die er nog maar toch half januari 2018 zijn.

Voor je agenda: de Geheime Tuin – wintereditie 2018 start op 8 februari a.s.

Check #snowporn voor meer winterwonderland.

Vorige week werden de lichtjes bij het stadhuis ontstoken. Heb je ook al de binnentuin van het stadhuis gecheckt? Onrotterdams romantisch.

Vrijdag en zaterdag is in de Paradijskerk het Festival Stille Nacht. Perfecte locatie en muziek voor wie nog steeds niet in kerstsferen is.

Toen ik laatst bij Thomas Azier in Annabel was, zag ik dat Biergarten open is deze winter.

Heb een goed weekend!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *