Zon, zee & weekendtips Rotterdam

Zon, zee en een huisje op het strand in Hoek vanHolland. Meer was het niet de afgelopen dagen. De ideale plek voor jongste die heel de week vrij is van school. En met veel zon een perfecte afsluiting van haar basisschooltijd, want die duurt nog maar een paar weken. Met oudste ging ik twee jaar geleden naar Parijs, een dagje shoppen met haar vriendin. Jongste is liever buiten, op het strand of in de zee. Heel de dag als het kan.

Dus dat deed ze dan ook. Omdat het kon. En lekker weer was. Ondanks dat de Noordzee nog lang niet opgewarmd is. Met de warme douche in het strandhuisje in het vooruitzicht. “Mam, als we zo’n strandhuisje kopen, kan ik elke dag in de zee zwemmen.” Slim kind, vooral dat ‘we’. Lijkt me ook heerlijk. We denken er over.

Talks & Treasures - Zon, zee & weekendtips Rotterdam

Wie heeft er zon, zee en strand dit lange Hemelvaartweekend op de agenda staan? Wat is jouw favoriete strandplek?

Geen strandmens? Check de weekendtips en deze fijne linkjes!

Weekendlinkjes & tips Rotterdam

Wie wil er niet zijn eigen hutje aan zee, zo’n relaxte Surf Shack? Plenty inspiratie voor ‘Laid-Back Living by the Water’. Vaderdagcadeau?

Jeunes Restaurateurs organiseert van 5-11 juni de Jongerenweek. Foodies onder de 26 jaar eten die week voor een prikje, 50% korting, bij toprestaurants over heel de wereld. Eindexamendinertje?

Hoek van Holland opent dit weekend het strandseizoen. Volle bak daar. Ze verwachten 20.000 man. Doe mij maar relaxed De Staat.

Na een plek in Rotterdam Centraal strijkt Oma’s Pop-Up neer in de Koopgoot! Schuif vrijdag 26 mei aan en eet wat oma’s pot schaft.

Tijdens de Nederlandse filmnacht op 26 mei gaat Broers in premiere bij LantarenVenster. Fijn afkoelen na een warme stranddag in de bioscoop. Over broers (logisch) familieperikelen, de liefde en in de setting van een roadtrip.

Vrouwen op het dak aan de wijn bij RYPP Wijnfestival, mannen in de bogen bij het Indigo Dye Weekend van Denoism. Eerlijk verdeeld toch?

In de buurt van de Hofbogen? Check bij ZOHO (even doorlopen) Route du Nord om je kunst-, muziek- of theaterhart op te halen.

NICE: yoga tussen het groen Op Het Dak coming up. Misschien nu dan toch een keer echt aan de yoga?

Have fun en een lekker weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *