Strandseizoen & weekendtips

Het is zo ver, het strandseizoen komt er aan! Hier en daar openen de eerste strandtenten de deuren en is het tijd om heerlijk onderuit te zakken bij je favoriete relaxplek. Ik ga het liefst vroeg in de ochtend, maar ook het sportseizoen is vol bezig en dat helpt niet.Als er niet fysiek gesport wordt door de meiden (waarvan de een op zaterdag en de ander op zondag, heel handig) dan is het wel Feyenoord dat mijn strandplannen-met-zijn-allen dit weekend bemoeilijkt. Tijdens de klassieker is het geen doen om ervoor of daarna nog iets te ondernemen met R.

Misschien grijp ik morgen mijn kans als ik in Haarlem ben met Zandvoort om de hoek. Lees gauw verder om te weten wat daar voor moois wordt geopend.

Fijn weekend!

Het zou een stuk relaxter zijn als R zondag die wedstrijd kijkt bij Panenka. Handig zo’n sportcafé alle adrenaline op een kluitje.

Ik heb vanavond een sneak preview van het Sportfilmfestival Rotterdam 2017, hoe cool is dat! Als premierefilm staat volgende week de documentaire over het laatste kampioensjaar van Feyenoord gepland. We schrijven…1999. Maar er is meer te zien dan voetbal.

Altijd mooi om te zien hoe Nederlandse ondernemers Amerika willen veroveren.

Als ie net zo lekker zit als hij er uit ziet, graag deze stoel Bollo van Fogia …Binnenkort bij Pantoufle.

Ik maak nooit entrecote, maar eet het wel graag. Handig dus deze baktips.

Conclusie over sporten: je bent nooit te oud om te beginnen. Beste tip: kies een intervaltraining.

Voor iedereen die ooit nog typte op een ‘old school’ machientje is dit nieuwe exemplaar helemaal de bom.

Een must see is Hidden Figures! Ruimte voor slimme donkere vrouwen, zolang ze konden helpen een raket de ruimte in te krijgen. Het interieur van KINO klopt ook zo fijn bij deze mid-century film.

Jongste tiener krijgt dit jaar een make-over van haar slaapkamer. Inspiratie nu het strand-met-palmboom-paradise fotobehang plaats moet maken voor iets anders.

Strandseizoen

Over strandtenten gesproken: dit weekend opent een mooi nieuw exemplaar in Zandvoort. Ben ik morgen net te vroeg helaas, maar voor Hippie Fish ga ik snel terug.

Maar wie weet lukt het zaterdag nog om met de ‘family’ even de voetjes in het zand te zetten bij jarenlange favoriet Culpepper. Check de pizza’s…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *