Antwerpen, Museumnacht & weekendtips

Naast Museumnacht staat dit weekend ook Antwerpen bij ons thuis op de planning. Ik ben heel benieuwd hoe het is bij foodmarket Mercado in het oude postkantoor. En natuurlijk of er bijzonder lekkers te krijgen is.

Jongste liet weten dat ze zaterdag wel naar de Museumnacht wil. Gevolgd door de vraag tot hoe laat we dan blijven… Ik heb een paar dingen op mijn favorietenlijstje staan, maar of het lukt om die allemaal in een avond/ nacht te zien? ‘Hyperrealisme. 50 jaar schilderkunst’ in de Kunsthal staat daar niet bij, maar voeg ik hier toe want het lijkt me bijzonder om te zien. De foto boven is een schilderij, best bizar. Op het lijstje leuke dingen voor de krokusvakantie staan de events die de meiden leuk lijken. De culturele ambities zijn er in ieder geval dit weekend!

Heb jij deze vakantie nog iets aan cultuur gedaan? Of was jij een van de velen die vertrokken naar de sneeuw, een zonnig oord of een citytrip deden?

Museumnacht & weekendtips

Nog een tip voor de Museumnacht: het Dutch Pinball Museum, hoe cool is dat!

Ik zocht afgelopen week naar vakantiehuizen en vond in ieder geval een plek in Valencia. Hebben jullie nog tips over deze stad aan zee.

Opruimgoals…Altijd leuk deze voor-en-na foto’s.

En ook deze voor-tijdens-en-na: Linda de Mol neemt je 6 weken mee in haar afvalronde voor deze zomer met filmpjes en foto’s in Linda. lijnt

Een rooftop breakfast bij Op het Dak voor in je agenda 11/12 maart.

Heb je al over het X-plan gelezen? Ik kwam het een paar keer tegen. Kern: als je kind/ puber in de problemen is, ontvang je (of andere leden van je familie) een textberichtje met alleen: X. Vanaf dan gaat het X-plan in werking. Heb jij een ‘reddingsplan’ afgesproken met je kinderen?

Een altijd handig overzichtje: hoe haal je vlekken uit je kleding. Laatst was het weer zover en moest ik op zoek naar een oplossing.

Hardlopen met de boswachter? Ja ook dat kan in Rotterdam!

Kook jij voor jezelf als je alleen bent? Recepten voor wie single is, of vaker alleen eet.

Bakers Dough opent vanaf mei in Rotterdam en wat je daar eet? Geen brood, wel Cookie Dough! De meiden gaan gillen as ze dit horen.

Parijs is ‘on my mind’. Laatst vroeg vriendin waarom ik daar nu naartoe wil gaan. Vanwege de aanslagen. Ik had er niet erg over nagedacht. Ontwijk jij op dit moment plaatsen in Europa?

Alvast een fijn weekend en voor wie dan terug reist naar huis: goede reis en graag flink scrubben bij thuiskomst…

 

 

 

Beeld homepage: Robert Gniewek, Rosie’s Diner #10, 2011, Collection of Robert Mann, Florida. Oil on canvas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *