Oesters bij Sylt en weekendtips Rotterdam

Geen verrassing dat ik na het delen van ons Californische oestermomentje trek kreeg in een portie oesters. En omdat de liefde er nog niet aan toe was zijn eigen oystergear te gebruiken, zochten we naar schelpjes en meer in het Rotterdamse. En waarom dan niet meteen een van het lijstje ‘new in town’ proberen?

Sylt Seafood Bar op de Nieuwe Binnenweg lonkte en er was plek op het terras. Deze favoriete straat is nog leuker als de zon schijnt en er gezellige reuring is. De grote verrassing bij aankomst was het prachtige interieur met uitzicht op de groene binnentuin. Ook met minder fraai weer heel gezellig tafelen hier.

De oesters smaakten er heerlijk trouwens. Sowieso een heel fijne kaart met alleen maar visgerechten waar iedereen blij van wordt. Snel een keer terug met de meiden voor de kibbeling, de tunaburger en de frietjes.

Dit en meer tips voor je weekend in deze linkjes.

Weekendtips Rotterdam

Als je dan toch richting west gaat: ZigZagCity is weer deze maand en tot en met volgend weekend ontdek je verborgen plekken in Rotterdam West.

Doe je meteen een rondje langs deze hotspots op de Nieuwe Binnenweg.

Daar vind je deze knapperd blinkerd. Ik zoek nog een reden om deze voor mezelf te kopen.

Oja, vaderdag dit weekend, hier koop je in Rotterdam de leukste cadeaus.

Ook een goed cadeau: een oesterset. Hier zie je hoe het werkt.

PLOP – good times, great wines bij GROOS op 24 juni. Wijnproeven met sommelier Verward.

Check dit food & filmfeestje op 2 juli: HMB x LantarenVenster. Heerlijk eten én de eenmalige vertoning van de fooddocumentaire Constructing Albert. Ik zoek nog een excuus om er niet naartoe te gaan.

Rotterdam Waterweekend op 1 juli 2018.

Wie dit weekend in Limburg is voor Pinkpop gaat even naar Heerlen het Rotterdam van het zuiden. Sowieso het dakterras op!

Op de valreep hoor ik zojuist van de liefde dat de Oyster Club onder zijn kantoor vandaag officieel opent.

Hoe ziet jouw weekend er uit?

Oh en wees gerust, voorlopig was dit de laatste blog waar ik het over oesters heb. Het begon vorige week allemaal met deze sweet california dreams

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *